Premierul Dacian Cioloș, întâlnire cu vicepreședintele american Joseph Biden

144
Premierul Dacian Cioloș, întâlnire cu vicepreședintele american Joseph Biden - ciolos4948911mediafaxfotostefanm-1464096717.jpg

Articole de la același autor

Premierul Dacian Cioloș se întâlnește, astăzi, în cea de-a treia zi a vizitei în Statele Unite ale Americii, cu vicepreședintele SUA Joseph R. Biden. Întrevederea va avea loc la Casa Albă, la Eisenhower Executive Building.


Premierul român va fi însoțit de ministrul afacerilor externe, Lazăr Comănescu, de ministrul energiei, Victor Grigorescu, de șeful Cancelariei primului ministru, Dragoș Tudorache, și de ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior.


Potrivit Agerpres, pe agenda discuțiilor se va afla pregătirea summitului NATO de la Varșovia, cu accent pe necesitatea consolidării flancului estic al Alianței. Totodată se va discuta și pe tema cooperării economice dintre România și SUA.


Întâlnirea cu vicepreședintele american va fi precedată de alte două întrevederi: cu secretarul agriculturii, Tom Vilsack, și cu secretarul comerțului, Penny Pritzker.


După discuția cu Joe Biden, Dacian Cioloș va fi prezent la o masă rotundă cu personalități din mediul de reflecție organizată de Atlantic Council.


De la ora 18:30, premierul participă la o recepție la Ambasada României din SUA, la care sunt așteptați peste 100 de membri ai comunității românești din zona Washington.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4246 secunde