Premierul Ciucă, vizită la laserul de la Măgurele

226
Premierul Ciucă, vizită la laserul de la Măgurele - ciucavizitaa-1642184278.jpg

Articole de la același autor

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut o vizită de lucru la Institutul Național pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”, alături de mai mulți miniștri, și a discutat despre soluțiile necesare pentru respectarea termenului de finalizare a proiectului laserului de acolo, cel mai mare proiect de cercetare al României din ultimii ani.

„Au avut loc discuții, împreună cu reprezentanții conducerii institutului și ai proiectului ELI-NP, cu reprezentantul Administrației Prezidențiale, parlamentari, reprezentanți ai administrației locale și ai mediului academic. A fost prezentat stadiul actual de implementare a proiectului și au fost discutate soluții necesare pentru respectarea termenului de finalizare a proiectului ELI-NP. În acest sens, va fi organizată o întâlnire a Comitetului Interinstituțional privind proiectul ELI-NP”, informează un comunicat al Guvernului.

Premierul a fost însoțit în vizita de la Măgurele de ministrul investițiilor și proiectelor europene, Dan Vîlceanu, de ministrul economiei, Florin Spătaru, și de Iulian Popescu, secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Premierul a vizitat facilitățile logistice ale institutului, sălile de experimente și laboratoarele din cadrul proiectului „Extreme Light – Nuclear Physics” (ELI-NP). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6166 secunde