Pregătirile pentru alegerile locale au intrat în linie dreaptă

216
Pregătirile pentru alegerile locale au intrat în linie dreaptă - pregatirilepentrualegerilelocale-1459275398.jpg

Articole de la același autor

Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile locale din 5 iunie a fost completat, ieri, cu câte un reprezentant al formațiunilor politice parlamentare. 


Astfel, sunt membri ai BEC Lucian Dan Vlădescu (PSD), Cristian Ene (PNL), Zsombor Vajda (UDMR), Mihai Traian Mustăciosu (Partidul Alianța Liberalilor și Democraților), Răzvan Țurea (UNPR) și Ivan Truțer (grupul parlamentar al minorităților naționale). 


De asemenea, BEC a fost completat cu președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, și cu cei doi vicepreședinții - Dan Vlaicu și Constantin Florin Mitulețu Buică. 


Pe de altă parte, reprezentanții BEC au transmis că, până pe 6 aprilie, partidele, alianțele și organizațiile cetățenilor aparținând minorităților naționale trebuie să comunice semnele electorale către Biroul Electoral Central. De asemenea, până cel târziu pe 12 aprilie, trebuie comunicat de către AEP numărul de alegători rezultat din Registrul electoral și din listele electorale complementare. 


Depunerea candidaturilor la alegerile locale va avea loc cel târziu până pe 26 aprilie. Candidaturile vor rămâne definitive la 4 mai. Campania electorală pentru acest scrutin va începe pe 7 mai și se va încheia pe 4 iunie, la ora 7.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5195 secunde