Pregătiri pentru Ziua Unirii în comuna Saraiu

335
2
Pregătiri pentru Ziua Unirii  în comuna Saraiu - sarbatorireunireaprincipatelorsa-1452794046.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Consiliului Local Saraiu și ai Primăriei Saraiu vor marca așa cum se cuvine data de 24 Ianuarie. Drept urmare, aceștia au pregătit diverse evenimente ce vor avea loc în această zi măreață pentru poporul român.

"Pentru 24 ianuarie 2016 sărbătorim Ziua Unirii ca tot românul și noi, familia Saraiu, ne propunem o activitate diversificată, un program în care aportul cetățenilor comunei Saraiu va fi de o mare amploare. Astfel, începem ziua oficială așa cum este creștinește, cu un ceremonial religios închinat moșilor și strămoșilor noștri, dedicat eroilor neamului, ce-remonial ce va include o slujbă religioasă și depunerea de coroane la monumentul eroilor. Ceremonialul se va încheia cu o horă mare - Hora Unirii - în care să ne prindem, de la cel mai mic vlăstar al comunei la cel mai vârstnic, toată familia Saraiu", a declarat primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia. 

Comentează știrea

...
15 ianuarie 2016
Unire...

Vorba unuia: "Prapagandă, bre" !

cetatean
18 ianuarie 2016
apreciere

Multumim doamnei primar,pentru tot ce realizeaza pentru Saraiu,pentru noi.Pana a venit doamna primar,nimeni nu a facut nici o activitate ,din cati priari au fost.Acum cand doamna face tot felu de actiuni,se mai gasesc si carcotasi,din invidie.Sa va dea Dumnezeu sanatate,sunteti singura care va ganditi si la batrani,parintii nostri.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4983 secunde