Pregătiri pentru alegeri. Câți bani vor primi președinții birourilor electorale

2802
Pregătiri pentru alegeri. Câți bani vor primi președinții birourilor electorale - pregatiripentrualegeri-1453918215.jpg

Articole de la același autor

Potrivit unui proiect de hotărâre al Guvernului privind alegerea autorităților administrației publice locale, puse în dezbatere de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), alegerile locale ar urma să aibă loc în data de 5 iunie 2016.


Din document reiese că, în vederea stabilirii cheltuielilor necesare pregătirii și desfășurării în bune condiții a alegerilor locale, președintele BEC, președinții birourilor electorale de circumscripție, locțiitorii acestora, membrii BEC și membrii birourilor electorale de circumscripție primesc o indemnizație de 85 lei pentru fiecare zi de activitate. Tot 85 de lei pe zi va primi și președintele biroului electoral al secției de votare și locțiitorul acestuia primesc, dar nu mai mult de 5 zile, la fel și operatorul de calculator al biroului electoral al secției de votare. Membrii birourilor electorale ale secțiilor de votare primesc și ei câte o indemnizație de 85 de lei pentru fiecare zi de activitate pentru o perioadă care nu este mai mare de 3 zile.


Membrii birourilor electorale, personalul tehnic auxiliar și operatorii de calculator au dreptul, de asemenea, la o indemni-zație pentru cheltuieli de protocol în valoare de 10 lei de persoană pentru fiecare zi de activitate. Persoanele care fac parte din personalul tehnic auxiliar al birourilor electorale primesc o indemnizație de 65 de lei pentru fiecare zi de activitate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3929 secunde