Pregătiri de primăvară la Medgidia

81
Pregătiri de primăvară la Medgidia - medgidia2-1457360959.jpg

Articole de la același autor

Odată cu încălzirea vremii, lucrările de deszăpezire și curățare a domeniului public din Medgidia au fost înlocuite cu lucrări în seră și pepinieră, precum și cu reabilitarea unor porțiuni de trotuar. Zilele acestea, echipele S.C. Apollo Ecoterm S.R.L. se îngrijesc de materialele floricole și pomicole din sere, curăță și întrețin spațiile verzi din municipiu și au început să planteze flori.

Dacă zilele trecute s-a reparat trotuarul pe străzile Poporului, Republicii și Mărgăritarului, pe porțiuni mari în care terenul s-a lăsat, zilele acestea continuă curățenia de primăvară și a început plantarea materialului floricol de sezon. Florile fac parte din producția proprie a serei, unde toată iarna s-a lucrat la plantarea și îngrijirea lor. În același timp se tunde și se fasonează gardul viu din parcuri și se cosește iarba.

În ceea ce privește lucrările de infrastructură, se repară și se vopsesc băncile din parcul de la Orașul Nou și se repară un zid de sprijin de pe str. Republicii. Se lucrează și la carosabil, mai exact se ridică la cote căminele de pe strada Podgoriilor, zona VS 13 – 14 și se repară rama și capacul de canalizare pe strada Olteniei, pentru ca circulația rutieră să se desfășoare în condiții bune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4672 secunde