Pregătirea noului an școlar, pe lista de priorități a prefectului Adrian Nicolaescu

471
Pregătirea noului an școlar, pe lista de priorități a prefectului Adrian Nicolaescu - prefecturaconstanta1-1470239771.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, organizează în perioada 1 - 5 august dezbateri cu reprezentanții unităților administrativ-teritoriale din județul Constanța.

Principalele teme abordate vizează situația retrocedărilor, controlul legalității actelor, desfășurarea activității serviciilor deconcentrate, programele operaționale referitoare la absorbția fondurilor europene și desfășurarea programului POAD 2015/2016. Totodată, reprezentantul Guvernului în teritoriu mai are pe agenda de lucru pregătirea anului școlar 2016 - 2017, problemele legate de avizele Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum cele pentru incendii, situația calamităților (secetă și inundații) și situația alimentării cu apă potabilă.

Prima întâlnire a avut loc, recent, la Constanța, în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ Constanța și au participat reprezentanții primăriilor: Constanța, Corbu, Cumpăna, Eforie, Fântânele, Grădina, Istria, Lumina, Mihai Viteazu, Mihail Kogălniceanu, Murfatlar, Năvodari, Nicolae Bălcescu, Ovidiu, Săcele, Târgușor, Techirghiol și Valu lui Traian. Pe lângă prefectul Adrian Nicolaescu, au mai fost prezenți și oficialii de la Cadastru și Publicitate Imobiliară Constanța, cei de la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, ai Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", S.C. RAJA S.A., Direcției de Sănătate Publică Constanța, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța și ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Asemenea întâlniri au mai avut loc la Mangalia și Medgidia, urmând ca astăzi să aibă loc la Hârșova, iar mâine la Băneasa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5459 secunde