Prefectul Silviu Coşa, mesaj pentru constănţenii care s-au vaccinat

496
Prefectul Silviu Coşa, mesaj pentru constănţenii care s-au vaccinat - cosavaccin-1635792543.jpg

Articole de la același autor

Prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa, s-a declarat întotdeauna pro vaccinare şi nu a ezitat să îi îndemne şi pe cei din jur să îşi administreze serul izbăvitor.

În luna octombrie a acestui an s-au vaccinat peste 60.000 de constănţeni, iar Silviu Coşa a ţinut să le mulţumească acestora printr-un mesaj transmis pe Facebook.

„Le mulțumesc tuturor celor peste 60.000 de constănțeni care s-au vaccinat luna aceasta! Din păcate, însă, 457 de persoane nu au avut timp să se salveze în fața COVID-19, o boală necruțătoare atunci când nu ai niciun scut împotriva ei. Imaginați-vă că, în luna octombrie, în județul nostru au murit, din cauza COVID-19, aproape la fel de multe persoane câte trăiesc în comuna Dumbrăveni. Virusul, practic, ne-a șters o comunitate de pe fața pământului, fără scrupule, făra milă. În aceste ultime două luni ale anului, facem tot ce ține de noi să sporim eforturile din campania de vaccinare. De la coordonatori, până la bunicii noștri din satele constănțene, cu toții trebuie să vâslim în același sens”, a transmis pe pagina sa personală de Facebook, prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4007 secunde