Prefectul Ioan Albu a convocat Colegiul Prefectural. Ce teme se vor discuta

295
Prefectul Ioan Albu a convocat Colegiul Prefectural. Ce teme se vor discuta - colegiulprefecturalioanalbu7-1524579856.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Ioan Albu, a convocat, astăzi, Colegiul Prefectural. Întâlnirea va avea loc de la ora 11.00, la Prefectura Constanța. Pe ordinea de zi se află mai multe subiecte, unul dintre acestea făcând referire la prezentarea măsurilor dispuse în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică cu ocazia zilei de 1 Mai, dar și supravegherea condițiilor de desfacere a produselor agroalimentare și pentru protecția stării de sănătate a populației în preajma acestei zile.

Referitor la acest subiect, urmează să dea raportul Cristina Schipor, director executiv adjunct la Direcția de Sănătate Publică, Silvana Cristescu, director executiv la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Horia Constantinescu, comisar șef la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, Constantin Dancu, împuternicit inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Daniel Gheorghe Popa, inspector șef la ISU "Dobrogea", Constantin Dima, inspector șef la Inspectoratul Județean de Jandarmi, și Laurențiu Cristian Cicu, director la Garda de Coastă Constanța.

În plus, Hristu Uzun, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, va vorbi despre pregătirea pentru sezonul estival 2018 a plajelor litoralului Mării Negre.

O altă temă aflată pe ordinea de zi vizează concluziile în urma aplicării protocolului de colaborare privind acțiunile de monitorizare a modului de respectare de către fermieri a bunelor condiții agricole și de mediu referitoare la arderea miriștilor și a resturilor vegetale pe teren arabil și la arderea pajiștilor permanente, concluzii urmând să fie prezentate de Daniel Gheorghe Popa, inspector șef la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6535 secunde