Victor Ponta:

"Prefectul de Constanța nu a înțeles că trebuie să facă pe judecătorul de pace între diverși candidați"

270
Ponta a declarat că prefectul județului Constanța nu a înțeles că rolul său este de a reprezenta Guvernul în teritoriu și nu de a face pe judecătorul de pace între diverși candidați la alegeri.

"Scosesem cartonșul roșu, știți cum face arbitrul la fotbal, după care m-am lăsat așa un pic înduioșat și a fost doar galben. Prefectul de Constanța nu a înțeles de la început - și sper că a înțeles de ieri - că rolul domniei sale este de a reprezenta Guvernul și de a aplica legea, nu de a face pe judecătorul de pace între diverși candidați la alegeri. Toți prefecții aplică legea și reprezintă Guvernul, nu au nicio treabă să împace sau să țină partea vreunui candidat. Sunt convins că a înțeles și prefectul de Constanța, dar sunt convins că au înțeles și ceilalți mesajul meu, că nu mă interesează absolut deloc nici dacă este mai prieten cu PDL, cu PSD, cu PNL, mă interesează dacă este prieten cu legea și să fie perfect imparțial în aceste alegeri", a completat Ponta.

Premierul nu a prezentat detalii legate de situația în care s-a aflat prefectul județului Constanța, ci s-a rezumat la aceste explicații.

Potrivit Mediafax, afirmațiile lui Ponta fac referire la decizia prefectului Bogdan Huțucă de a ataca în contencios administrativ Hotărârea Consiliului Local Mangalia prin care se stabilise organizarea, în ziua alegerilor locale, a unui referendum pentru rezilierea contractului cu firma de termoficare Callatis Therm.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9608 secunde