Prefectul Constantin Ion a declarat vacant un loc de consilier la Băneasa

765
Prefectul Constantin Ion a declarat vacant un loc de consilier la Băneasa - prefectconstantinion-1448984428.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Constantin Ion, a emis ordinul prin care mandatul consilierul local Nicolae Constantin, de la Băneasa, a încetat de drept și a declarat vacant acest loc. 


"Având în vedere sesizarea Organizației Județene Constanța a Partidului Național Liberal - Filiala Constanța, înregistrată la Instituția Prefectului cu nr. 23088/23.11.2015 prin care a fost înain-tată Hotărârea nr.1/20.11.2015 a Delegației Permanente a Par-tidului Național Liberal privind excluderea din partid a domnului Nicolae Constantin, prefectul județului Constanța, Constantin Ion, a emis ordinul nr.595/27.11.2015 prin care s-a constatat încetarea de drept a mandatului de consilier local în cadrul Con-siliului Local al orașului Băneasa, al lui Nicolae Constantin și declararea ca vacant a locului de consi-lier local", se spune în comunicatul de presă transmis de reprezen-tanții Prefecturii Constanța. 


În acest condiții, ordinul prefectului a fost transmis factorilor interesați pentru ducerea sa la îndeplinire. Pe de altă parte, ordinul poate fi atacat în fața instanței de contencios administrativ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3106 secunde