Conform declarațiilor pedelistului Florin Mitroi,

Prefectul Claudiu Palaz, un nume pentru Primăria sau Consiliul Județean Constanța

4011
Prefectul Claudiu Palaz, un nume pentru Primăria sau Consiliul Județean Constanța - f314844a40d80179a77b078b969ea592.jpg
La aproape doi ani de la cele mai recente alegeri locale și, pe de altă parte, cu doi ani înainte de proximul scrutin, democrat liberalii constănțeni dau semne că și-ar pregăti oamenii pentru a intra atât în cursa pentru Primărie, cât și în cea a șefiei Consiliului Județean Constanța. Astfel, alături de senatorul Mircea Banias, președintele PDL Constanța, care a anunțat oficial încă de acum câteva luni că intenționează să candideze pentru mandatul de primar al urbei tomitane, echipa de pedeliști care, în cursul acestei săptămâni, și l-a asumat public drept lider de grup pe primarul din Valu lui Traian, Florin Mitroi, a avansat, și ea, un nume. Concret, Mitroi a declarat ieri, pentru "Cuget liber", că reprezentantul Guvernului în teritoriu, Claudiu Palaz, este o variantă viabilă atât pentru mandatul de edil-șef al Constanței, cât și pentru conducerea Consiliului Județean Constanța.
Democrat liberalul Florin Mitroi a precizat, mai exact, că, din punctul său de vedere, PDL Constanța ar trebui să-și anunțe, în maximum cinci luni, atât candidatul pentru Primăria Constanța, cât și aspirantul la șefia CJC, astfel încât partidul să nu se mai confrunte cu situația în care este forțat să vină, cu foarte puțin timp înainte de alegeri, cu un candidat-surpriză, ca și cum ar scoate un iepuraș din joben.
"Candidații trebuie anunțați încă de-acum, ca să le crească notorietatea, nu cu două luni înainte de alegeri, pentru că în modul acesta nu vom câștiga niciodată", a explicat primarul din Valu lui Traian. Deși, inițial, a declarat că există mai multe variante și pentru Primărie, și pentru Consiliul Județean, ezitând să avan-seze vreun nume, vicepreședintele PDL Constanța a declarat, ulterior, că "prefectul Palaz este un nume, atât pentru Primăria Constanța, dar și pentru Consiliul Județean". Afirmațiile lui Mitroi vin, astfel, să confirme informații care se vehiculau deja de ceva vreme și pe care nici cel vizat, în speță prefectul Constanței, Claudiu Palaz, nu le-a putut infirma.
Despre comentariile legate de eventuala sa candidatură, Palaz a dat un răspuns diplomatic: "Nu m-am gândit încă. Deocamdată, sunt prefect și acesta e cel mai important lucru".
Nu în ultimul rând, Florin Mitroi - care, de asemenea, a declarat destul de recent că și-a propus să se implice total în competiția pentru CJC, în ideea de a-l detrona pe Nicușor Constantinescu de la șefia instituției - a menționat și că, cel mai probabil, în cazul în care va câștiga conducerea PDL Constanța, echipa sa va veni, inițial, cu patru nume de aspiranți pentru cele două instituții, urmând ca, după organizarea unor sondaje de opinie, partidul să se decidă asupra a doi candidați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3124 secunde