Poroșenko l-a felicitat pe Iohannis și l-a invitat în Ucraina

86
Poroșenko l-a felicitat pe Iohannis și l-a invitat în Ucraina - invitatinucrainaklausiohannis9-1416922242.jpg

Articole de la același autor

Președintele ucrainean Petro Poroșenko l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria la alegerile prezidențiale din România și l-a invitat să viziteze Ucraina, mulțumindu-i pentru sprijinul acordat țării sale, informează agenția Interfax Ucraina, în pagina electronică de marți.


În cadrul unei conversații telefonice cu președintele ales al României, "Petro Poroșenko l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria la alegerile prezidențiale și i-a mulțumit pentru un sprijin ferm față de suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei", a anunțat serviciul de presă al președinției de la Kiev.


De asemenea, Poroșenko și-a exprimat speranța că relațiile de bună vecinătate cu România vor fi dezvoltate și că Bucureștiul va susține în continuare Ucraina. "România a fost prima țară care a ratificat Acordul de Asociere între Ucraina și UE, iar sprijinul său pentru aspirațiile noastre de integrare europeană este foarte important", a adăugat Petro Poroșenko, invitându-l pe noul președinte al României să viziteze Ucraina, citat de Mediafax.


La rândul său, Iohannis i-a mulțumit șefului statului ucrainean pentru felicitări și l-a asigurat că va susține Ucraina în demersul său european.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Ion Iliescu despre Iohannis
Pagina a fost generata in 1.2071 secunde