Ponta spune că metoda de calcul a coplății va fi stabilită prin hotărâre de guvern

1111
1
Ponta spune că metoda de calcul a coplății va fi stabilită prin hotărâre de guvern - pontabasescualegerianticipate184-1359466791.jpg

Metoda de calcul a coplății ce va trebui achitată de pacienți la externarea din spital va fi stabilită prin hotărâre de guvern, a declarat marți premierul Victor Ponta.


"Ceea ce eu m-am asigurat este că nu-i o sumă mai mare de acești zece lei. Sigur, pentru cei care au probleme sociale și această sumă e mare, dar altfel, e o sumă suportabilă. Metoda de calcul se stabilește prin hotărâre de guvern și ministrul Sănătății vine în martie (să o prezinte - n.r.), odată cu pachetul de bază", a afirmat Victor Ponta la Palatul Parlamentului.


Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, a declarat luni că la discuția cu delegația FMI s-a convenit ca valoarea coplății să fie una modestă, punctând că România s-a angajat ca începând cu luna martie aceasta să vizeze cazurile externate.



Comentează știrea

d-lui Ponta
29 ianuarie 2013
coplata ?!!!

10 lei??!! pe minut??!! pe ora ?!!..., pe zi?! sau pe toata durata internari??!! !!... CORECT AR FI MAI INTAI SA GANDESTI INAINTE DE A SPUNE VORBE IN VANT... " DOCTORASULE" .. dar deja ne-ai obisnuit cu aberatiile tale de persoana "intelingenta"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2241 secunde