Ponta, reacție vehementă după publicarea scrisorii "disidenților" anti-Dragnea

181
Ponta, reacție vehementă după publicarea scrisorii
Victor Ponta a precizat că le urează succes social-democraților care vor o reformă în PSD și care cer demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.


"Le urez succes tuturor celor care au înțeles în al 12-lea ceas că Grupul lui Dragnea duce România, Parlamentul, Guvernul și PSD la dezastru! Sper ca ei să salveze ce mai este de salvat și să gândească o strategie de revenire pe calea normalității!", a scris Victor Ponta, pe Facebook. 


Fostul premier a mai precizat că partidul pe care-l conduce acum va sustine orice efort "de reforma si revenire la valorile" care au stat la baza formarii USL si a Guvernarii din 2012-2015.

Parlamentul nu mai funcționează deloc în prezent, a afirmat Ponta, subliniind că, de fapt, toate deciziile sunt luate de Liviu Dragnea.

Liderul Pro România a mai precizat că dacă Liviu Dragnea nu va pleca din fruntea social-democraților, el îi așteaptă în partidul său pe "disidenții" din PSD.

Realitatea.NET a obținut scrisoarea liderilor PSD în care se solicită demisia lui Liviu Dragnea. Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu semnează, în numele unui comitet de inițiativă, documentul prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD și - spune Țuțuianu, și din funcția de președinte al Camerei Deputaților.


sursa: realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3658 secunde