"Ponta nu este în măsură să inițieze angajamente pe zece ani"

68

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu susține că premierul Victor Ponta nu este în măsură să inițieze angajamente pe zece ani, afirmând că acesta trebuie să-și asume eșecul în ceea ce privește construcția de autostrăzi înaintându-și de urgență demisia. 


"Dl Victor Ponta recunoaște că nu își mai poate exercita și asuma, de unul singur, actul guvernării și se află în incapacitate politică și administrativă. De asemenea, dl Ponta nu mai are credibilitate nici în propriul partid, nici în rândul cetățenilor, nici în plan extern. În aceste condiții, dl Ponta nu este, deloc, în măsura de a iniția angajamente pe 10 ani, nici măcar pentru următoarele două luni. Pe de altă parte, domnia sa nu este președintele României, așa cum crede de la o vreme, ci încă prim-ministru. Rolul lui Victor Ponta nu este de a iniția pacturi, indiferent de subiect, ci de a asigura implementarea unui program de guvernare, pentru care a fost învestit", a scris Alina Gorghiu marți pe Facebook. 


Ea spune că în privința autostrăzilor, ca și în alte domenii, Ponta a dovedit până acum că este "incapabil să propună o dezvoltare coerentă și să aibă un ritm de dezvoltare adecvat așteptărilor românilor". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3827 secunde