Ponta, despre o alianță cu Tăriceanu: "Dacă ALDE iese de la guvernare, sigur!"

221
Ponta, despre o alianță cu Tăriceanu:

Articole de la același autor

Președintele PRO România, Victor Ponta, spune că este exclus să se mai întoarcă la PSD, însă, în același timp, el nu exclude ideea de a-i susține pe reprezentanții acestui partid pentru a îmbunătăți guvernarea.
De asemenea, Ponta a afirmat, la România TV, că nu se poate alia cu ALDE atâta timp cât această formațiune se află la guvernare. 


De asemenea, liderul PRO România a mai afirmat că are o relație bună cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, dar nu are cum să discute mai mult cât timp el este în opoziție, iar acesta la guvernare. 


El a afirmat că o ieșire a ALDE de la guvernare ar însemna o fragilitate sau o cădere a Guvernului Dăncilă, după o moțiune de cenzură, dar nu există soluția după aceea. 


"Exclud să mă vedeți pe mine și pe cei de la PRO România că mă întorc la PSD, că mulți au zis gata, a plecat Dragnea, hai, vino înapoi. Nu. Am pornit pe drumul ăsta, sunt foarte mândru și mulțumit și bucuros de echipa mea de la PRO România. Nu exclud să-i susțin, vor să-și facă un guvern mai bun, vor să restructureze administrația, nu doar guvernul", a spus Ponta. 
El a susținut că nu știe dacă cei de la ALDE ies de la guvernare și a spus că nu se poate alia cu această formațiune cât timp e la guvernare. 


"Pot să mă aliez cu cei de la ALDE, dar nu pot să mă aliez cu cei de la ALDE cât timp ei sunt la guvernare și eu, PRO România, sunt în opoziție, că nu înțelege nimeni nimic, ziceți: bă, voi sunteți nebuni? Cum adică ăia-s la guvernare, voi sunteți în opoziție, sunteți aliați. Dacă ALDE iese de la guvernare, sigur că a doua zi... nu, peste o oră, pot să vorbesc cu ei și să facem un grup mai mare... dar care e alternativa, că USR-ul nu vrea să guverneze, că i-a învățat cineva de bine: nu fiți fraieri, voi doar criticați, că de făcut ați fost la guvernare în 2016, că-n 2016 practic și domnul Barna cred că a fost secretar de stat în guvernul ăla... ați fost la guvernare și ați făcut PSD-ul de 46 la sută, de buni ce ați fost", a mai spus Victor Ponta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4399 secunde