Ponta: Congresul PSD va avea loc pe 20 aprilie, vor fi numiți opt vicepreședinți pe regiunile de dezvoltare

902
1

Articole de la același autor

Congresul Partidului Social Democrat va avea loc pe 20 aprilie, a anunțat luni președintele formațiunii, Victor Ponta. Decizia a fost luată la propunerea lui Ponta de Biroul Permanent Național al PSD. 


Totodată, Andrei Dolineaschi a devenit secretar general adjunct al PSD, în condițiile în care secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, este și membru al Guvernului.

"Din punct de vedere politic am validat propunerea către Comitetul Executiv Național și forurile statutare de a avea congresul pe 19 - 20 aprilie, în București. Până la acest congres toate structurile noastre locale, începând de pe 11 februarie, vor avea alegeri, dezbaterile prevăzute în mod obișnuit de statutul PSD și de modul de organizare al PSD, iar în cadrul congresului vom alege noua conducere pe un mandat până la alegerile din 2016", a spus premierul.

PSD va avea opt vicepreședinți pe regiuni, iar opt dintre liderii naționali vor răspunde de marile domenii de importanță națională.

"Sigur, pot să am oameni pe care îi prefer vicepreședinți, dar trebuie să-i aleagă colegii mei", a spus Ponta, argumentând că nu se va merge "ca în vremea lui Geoană".

Președintele PSD a menționat că nu se va pune condiționarea între funcțiile din guvern și cele din partid. La Congresul PSD nu vor avea loc excluderi, după cum a dat asigurări președintele partidului. 


Comentează știrea

admirator
8 ianuarie 2013
si "voievodatul" sud-est

ramine la fel, plagiat de la Boc? Ce are Cta cu Vrancea?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7501 secunde