Ponta: "A fost Guvernul Dragnea 1, acum este Guvernul Dragnea 2"

128
Ponta:
Fostul premier Victor Ponta a declarat, astăzi, la Târgu-Jiu, că fostul Executiv a fost "Guvernul Dragnea 1", iar propunerile pentru Cabinetul Tudose reprezintă "Guvernul Dragnea 2".


Deputatul de Gorj consideră că Sorin Grindeanu a fost "executat" în momentul în care a început să fie prim-ministru, iar dacă Mihai Tudose, "care e un om mai puțin maleabil decât Sorin Grindeanu", va deveni premier, "atunci va fi bine".


"E Guvernul Dragnea 2. A fost Guvernul Dragnea 1 și, la un moment dat, domnul Grindeanu a început să fie prim-ministru și atunci a fost executat, acum este Guvernul Dragnea 2. Dacă domnul Tudose, pe care îl cunosc foarte bine și care e un om mai puțin maleabil decât domnul Grindeanu, va deveni prim-ministru, atunci va fi bine. Dacă rămâne așa, să conducă tot domnul Dragnea din umbră, va fi rău. Vorbesc aici de partea economică, de socială, de decizii guvernamentale care, ați văzut și dumneavoastră, în primele șase luni, în afară de Ordonanța 13, puține lucruri care merită salutate", a spus Victor Ponta.


Ponta a fost prezent la ceremonia de depunere a jurământului pentru învestirea în funcție a noului primar ales al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, președintele organizației municipale a PNL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6804 secunde