Poliția locală, în acțiune! Amenzi pentru proprietarii mașinilor parcate pe trotuare

494
Poliția locală, în acțiune! Amenzi pentru proprietarii mașinilor parcate pe trotuare - masinipetrotuarstradapandurului3-1549045622.jpg

Articole de la același autor

Nu există stradă pe care să nu vedem mașini urcate pe trotuare, iar bieții constănțeni să se chinuiască, efectiv, să meargă, din cauza autoturismelor. Tocmai de aceea, Primăria Municipiului Constanța și-a propus să redea trotuarele pietonilor. 


În acest sens, de la finele lunii trecute, constănțenii care locuiesc pe strada Pandurului, acolo unde au fost executate ample lucrări de reabilitare și modernizare a părții carosabile, dar și a trotuarelor, au fost notificați că de luni, 4 februarie 2019, vor fi sancționați cu amendă contravențională dacă vor mai parca pe spațiul destinat pietonilor. Desigur, au primit notificări și cei care și-au parcat mașinile în zona în care au fost montate pavele.


Legea spune foarte clar că oprirea/staționarea autovehiculelor pe trotuare se sancționează cu amendă de la 400 la 800 de lei. Totodată, se interzice oprirea voluntară a vehiculelor pe trotuar, cu excepția situației în care administratorul drumului public a executat amenajări care respectă prevederile articolelor legii în vigoare.


Stați liniștiți! Acțiunea polițiștilor locali nu se va opri aici. Pe viitor, se intenționează organizarea mai multor campanii de informare, care se vor desfășura în tot orașul, pentru ca mașinile parcate pe trotuare să dispară în timp. (M.Ș.)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1255 secunde