PNL va propune un proiect privind votul prin corespondență

72
PNL va propune un proiect privind votul prin corespondență - alina-1425908191.jpg

Articole de la același autor

Partidul Național Liberal va propune, până la sfârșitul lunii martie, un proiect legislativ pentru votul în diaspora, propunere de act normativ care va ține cont de solicitările românilor din afara granițelor, inclusiv de cea privind creșterea numărului de mandate de parlamentar pentru comunitățile de români din străinătate, afirmă copreședintele PNL Alina Gorghiu, într-un comunicat de presă.

"Până la sfârșitul lunii martie, PNL va propune un proiect legislativ pentru votul în diaspora, ca rezultat al consultărilor pe care le avem cu societatea civilă — ONG-uri din țară și asociații ale românilor din străinătate. În ședința Biroului Politic Național al PNL, din 16 martie, vom prezenta acest proiect pe care îl vom promova în cel mai scurt timp în Comisia parlamentară pentru elaborarea Codului electoral", precizează copreședintele PNL. 


Gorghiu susține că demersul parlamentar vizat de PNL reprezintă și o promisiune față de românii "tratați cu dispreț de PSD, la ultimele alegeri". 


De asemenea, Alina Gorghiu menționează că "PNL nu are majoritatea în Comisia de Cod electoral, iar majoritatea PSD nu îi are pe agenda sa pe românii din străinătate". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6833 secunde