PNL va contesta la CCR numirea Irinei Radu la conducerea TVR

225
2
PNL va contesta la CCR numirea Irinei Radu la conducerea TVR - pnlvacontesta-1462888024.jpg
PNL va contesa la Curtea Constituțională procedura de numire a Irinei Radu la conducerea Televiziunii Publice, a anunțat, ieri, secretarul executiv al liberalilor, Radu Carp.

"Ne întrebăm de ce s-a preferat încălcarea legii cu atâta rapiditate, probabil că sunt motive pe care cei de la PSD (...) vor dori să le explice. Grupul parlamentar al PNL a anunțat încă de prima dată când s-a comis acel abuz privind votul în plen în privința doamnei Ghiurco că va trimite o sesizare la CCR. Aceasta a fost deja trimisă. Așteptăm răspunsul Curții. Pe ceea ce s-a întâmplat în ședința de comisii reunite de ieri și în ședința de plen, la fel, vom depune o sesizare la CCR. Probabil că acestea vor fi judecate cu celeritate pentru a detensiona situația și așa tensionată din cadrul televiziunii publice. Noi considerăm că vom avea câștig de cauză", a explicat Carp.

El a arătat că în numirea Irinei Radu la șefia TVR a fost comis un abuz.

"Ar fi trebuit să se respecte articolul din lege care spune că se examinează doar propunerea Consiliului de Administrație. Este un abuz, o interpretare a legii a spune că se examinează o propunere care nici măcar nu a fost trimisă de Consiliul de Administrație", a arătat Carp, referindu-se la Irina Radu.

Comentează știrea

Billybum
20 iunie 2017
148graa0

wh0cd1506128 clomid Cheap Propecia sildenafil citrate

Billybum
7 august 2017
05szwxrn

wh0cd503751 tretinoin cream cialis buy hydrochlorothiazide online buy acyclovir online

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4311 secunde