PNL solicită proiectul de lege pentru bugetul pe 2016

78
PNL solicită proiectul de lege pentru bugetul pe 2016 - sesolicitaproiectul-1445254044.jpg

Articole de la același autor

Proiectul de lege privind bugetul pentru anul viitor trebuia depus de săptămâna trecută la Parlament pentru adoptare, a atras atenția prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal Andreea Paul, care a adăugat că a solicitat Ministerului de Finanțe să pună la dispoziție acest proiect. 


"Având în vedere că atât termenul de depunere la Guvern, cât și cel de supunere spre dezbatere și adoptare în Parlament au fost depășite, am solicitat Ministerului de Finanțe, printr-o interpelare parlamentară, să ne pună la dispoziție proiectul de lege pentru bugetul anului 2016 și proiecția datelor pentru următorii trei ani", a anunțat Andreea Paul, conform unui comunicat de presă transmis redacției. 
 

Ea a completat că proiectul trebuia să fie pe masa de lucru a Guvernului în ultimele două luni și că această țintă a fost "ratată", deoarece "Congresul PSD a înghițit guvernarea". Potrivit Andreei Paul, Guvernul Ponta dă dovadă de "lipsă de inițiativă și de interes" pentru a adopta și gândi un plan de acțiune pe termen lung pentru România. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3244 secunde