PNL și USR au depus moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose. "Opriți distrugerea economiei!"

294
5
PNL și USR au depus moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose.

Articole de la același autor

Reprezentanții PNL și USR au depus moțiune de cenzură și solicită retragerea încrederii acordată Guvernului Tudose, pentru a opri distrugerea economiei, atacul la Justiție și scoaterea României din UE, afirmând că demiterea Guvernului trebuie să ducă la abogarea OUG care a generat haosul fiscal.

Moțiunea de cenzură este intitulată "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă". Semnatarii moțiunii de cenzură solicită și promovarea unui buget de stat pentru anul 2018 cu o pondere semnificativă a investițiilor și cu un nivel al deficitului substanțial sub 3%, precum și reformarea instituțiilor și companiilor care gestionează aceste investiții publice. Ei cer și abandonarea oricăror proiecte de natură să afecteze independența Justiției ori menite să dilueze sau să dezincrimineze infracțiuni, iar Parlamentul, într-o colaborare instituțională cu Consiliul Legislativ, să pună ordine în legislație.

"Actuala guvernare PSD-ALDE a reușit, într-un timp record, să provoace un haos generalizat în toate domeniile vitale - de la sănătate și educație, la fiscalitate, justiție sau infrastructură. În mai puțin de un an, guvernarea PSD-ALDE a aruncat la coșul de gunoi promisiunile făcute în campanie și, odată cu ele, speranțele românilor într-un trai mai bun. Beneficiile unei creșteri economice substanțiale au fost anulate de măsurile populiste și haotice luate în economie de cuplul de economiști de renume mondial Dragnea - Tudose împotriva mediului de afaceri și a contribuabililor onești din această țară", susțin semnatarii moțiunii.

În plus, parlamentarii PNL și USR mai susțin că programul de guvernare a fost o iluzie, iar actuala guvernare a devenit ilegitimă prin minciună.

"Nu doar că această guvernare a devenit ilegitimă prin minciună, dar a devenit un pericol real pentru oamenii și firmele din această țară. Iresponsabilitatea, prostia și ticăloșia sunt puse împreună de Dragnea și camarila sa într-o combinație letală, care nu poate conduce România decât spre dezastru. PSD a preluat guvernarea cu o economie stabilă, cu perspective bune și sănătoase și a început să demoleze și să improvizeze o casă din chirpici. Liviu Dragnea și Mihai Tudose au mințit angajații din sectorul public cu creșteri salariale de 25% care se dovedesc a fi praf în ochi și nu au spus nimic în campania electorală despre mutarea contribuțiilor sau de furtul de proprietate declanșat din Pilonul II de pensii", se mai spune în moțiune.

Semnatarii mai acuză actuala guvernare că a bulversat pe toată lumea cu modificările aduse Codului fiscal deoarece fără explicații clare, fără un studiu de impact, fără dialog și susținere din partea patronatelor și sindicatelor, împotriva tuturor, au impus această harababură fiscală.

De asemenea, parlamentarii PNL și USR susțin că actuala guvernare a eliminat plafonarea contribuțiilor sociale, a plafonat indemnizațiile pentru creșterea copilului, a reintrodus supraacciza la carburanți, a majorat taxarea contractelor part-time iar Liviu Dragnea "insistă" să atace independența Justiției.

Comentează știrea

DODO
18 noiembrie 2017
P enali S emidocti D emagoci

au mare dreptate dar mici sanse Atita timp cit psd-istii sint majoritari , nimeni nu-i poate rasturna Singura sansa este ca justitia sa reziste si sa-si faca datoria altfel prabusirea tarii este de neoprit Dar mai sintem NOI ! care trbuie sa luam atitudine la minciunile si manipularile guvernului . Daca sintem iar apatici ca la alegeri atunci ne meritam viitorul nostru si mai ales al copiilor nostri Cei ce ginditi uniti-va !

DODO
18 noiembrie 2017
SCUZE !

din cauza tensiunii nervoase am scris DemagoCi in loc de DemagoGi

a-mirabilis
18 noiembrie 2017
grafica fractala a politicienilor sub atenta exigenta postanaca.

Mai Dodisor,mai nu -ti face rau cu mana ta,Nu te enerva ,fi calm,ca altfel Faci greseli.In spatiul virtual nu ar fi o problem,se mai intampla.Dar marea probleme la tine este intunecarea mintii a patimei politice.Mai omule in democratia aia care-ti permite tie sa zici,,sintem Noi''da fiecarui cetatean dreptul la vot.Intelege-ti si voi ca un partid care ajunge la putere se datoreaza nu numai votului membrilor sai ,ci si datorita votului celorlalti cetateni.Dupa vot,ca datorie cetateneasca ,pleci acasa si-ti vezi de treaba.Daca aucistigat ai tai,o sa te bucuri si o sa primesti ,probabil.o sarcina de partid,ce mai ai si tu impresia ca esti important.Daca mentorii tai politici au ,,castigat''opozitia stati la colt si vedeti daca ,,invingatorii''respecta ce au promis pentru guvernare.Si stati la colt sau la marginea bordurii pana cind vine randul noilor alegeri.Cu datele culese,argumente de netaguit,grafice ,cifre,la mitingurile alea cu muzica si ciolan demascati neputinta vrajmasului politic si aratati ca ,,sintem NOI''o sa fti mult mai grijulii cu stupul si maduva ciolanului.Nu crezi ca ar fi mai normal asa,si sa nu-ti mai creasca,,tensiune nervoasa''"?In concluzie,don Dodo,activitatea noastra ca neangajati politic se rezuma doar la vot.Dupa ,la munca daca ai unde,scrisneste din dinti,si la viitoarele alegeri voteaza cu cine doresti,ca oricum,in 27 de ani de libera exprimare si schimbari prea multe realizari nu cred ca ai bifat.Don Dodon,eu nu va doresc decat ca viitoarele alegeri sa fie castigate de culoarea politica care va incanta vederea si care se pune stavila ,,prabusirii tarii''.

DODO
18 noiembrie 2017
chiar asa?

asta-i democratie ? poate a la PSD . Cind se pune pumnul in gura la 5 mil din diaspora pt care s-au alocat 3 ( TREI !!! ) locuri in parlament asta numesti democratie ? ei stiu ca au patit-o la prezidentiale de doua ori.Dovada a fost lupta ministrilor de ext psd-isti de a pune bete in roate diasporei- asta se stie Acum au cistigat cu 40 % din 40 % prezenti !!!( asta rotunjit pe plus ) real= cam 3 mil din 15 Nu -i asimilati si pe cei care nu s-au prezentat caci astia nu au vrut pe nimeni Halal victorie ,,zdrobitoare ,, ! m-as fi consolat daca ar fi facut ceva bun dar NIMIC ! numai goana dupa subjugarea justitiei si legi pro penali Ba scuze :au imprumutat 10 miliarde in nici un an pe care i-au papat pe nimic .Investitii care sa aduca bani - ioc ! cine o sa plateasca ? sigur urmasii nostri. I-am amanetat !cu crestere bazata pe consum o sa dea de cit de curind de fundul sacului Dovada ? explozia scumpirilor contra promisiunilor demagogice Au incercat sa paseze motanul ba lui Soros ba binoamelor acum la statul paralel Ce penibil ! astia duduie de incopetenta. Cit de naiv sa fi sa nu vezi realitatea ? drept este ca si opozitia este de paie si chiar o suspectez ca se complace cu situatia ca au si ei penalii lor dar macar sint profesionisti Daca Ciolos nu ar fi lucrat cu un parlament total ostil alta era acum situatia

Lazar
18 noiembrie 2017
Cenzura in potriva PSD Dragnea Guvern

D-na Raluca Turcan dvs unde sunteti la PNL sau PSD la fel cum e si parlamentarul PNL de C-ta Boroianu Robert A.urel,voteza pentru PSD,ALDE va rog eu frumos din Germania si transmiteti si Dl Ludovic Orban cu acest PNL-ist de C-ta pacaliti liberali,astea sunt manevre comuniste,voi sunteti o gasca comunista de 27 de ani si manevrati cetateni,30-40 % la suta de parlamentari corupti care nu doriti sa raspundeti cetatenilor,am vazut interviuri cu diferite persoane care nici nu cunosc doctrina liberala,sau sociala.Va rog eu frumos nu mai jigniti natiunea romana si ne faceti prosti cu televizorul.Eu vam trimis o sesizare la partid si nu ati dorit sa acordati o mica atentie,ca ne credetii gunoaele si mizeria romaniei care participam la BIP-ul Ro.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0689 secunde