PNL şi PACT vor semna un protocol de colaborare locală în Galaţi

142
PNL şi PACT vor semna un protocol de colaborare locală în Galaţi - pnlgalationline-1606230641.jpg

Articole de la același autor



PNL Galaţi şi PACT pentru Galaţi vor semna în curând un protocol de colaborare locală prin care îşi vor susţine reciproc iniţiativele privind dezvoltarea judeţului, au anunţat, marţi, liderii judeţeni ai celor două formaţiuni politice, senatorul George Stângă şi Gregor Teodorescu.


Potrivit acestora, vor fi de fapt două protocoale, unul prin care se va sprijini introducerea în Programul de guvernare al PNL proiectul de construire a aeroportului regional Galaţi-Brăila, şi un al doilea care va prevedea crearea în Consiliul Local Galaţi a grupului PNL-PACT.
Ca o primă iniţiativă, Grupul PNL-PACT va veni la începutul anului viitor cu un proiect propriu al bugetului local, ca alternativă a celui propus de PSD.


„Mesajele pe care le transmite PNL sunt din ce în ce mai apreciate de gălăţeni pentru că se vede de la distanţă că sunt mesaje serioase. Şi clasa politică gălăţeană a început să aprecieze mesajele noastre, de aceea astăzi sunt alături de noi colegii de la PACT, o formaţiune relativ nouă, tânără, cu o viziune modernă, revelaţia alegerilor locale, alături de care vrem să construim pentru următorii patru ani. Proiectele serioase, trainice se construiesc din timp. Vrem să punem bazele unei colaborări care va avea loc pe plan local şi judeţean. Dorim să ne asumăm proiectele comune şi principalul proiect al PACT este aeroportul Galaţi-Brăila, proiect pe care n-il asumăm alături de ei”, a declarat liderul PNL Galaţi, senatorul George Stângă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8208 secunde