PNL și-a lansat candidații, la Constanța. "Nu am pierdut niciodată o bătălie, nu o să pierdem nici acum"

1081
6
PNL și-a lansat candidații, la Constanța.

Articole de la același autor

Aproximativ 1.500 de delegați sau simpatizanți ai PNL au participat, sâmbătă, la Sala Sporturilor din Constanța, la Liga Aleșilor Locali. În cadrul evenimentului, liberalii și-au lansat candidații la unele primării sau consilii județene. 


Liderul PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, aspirant la funcția de președinte al CJC, a spus că PNL are cea mai bună echipă din ultimii 25 de ani, Predoiu a dat-o pe bancuri, dar nu a vorbit de cai verzi pe pereți, ci de elefanți roz. Orban a strigat cât a putut, în așa fel încât să se audă până la București, că PSD-ul și-a bătut joc de România, iar Gorghiu a îndemnat la mobilizare pentru câștigarea alegerilor. La final, Blaga a mărturisit că are încredere că PNL-ul va câștiga la Constanța și că de-abia așteaptă să vină, la vară, să bea o cafea la primărie. 


Printre cei care au mai luat cuvântul, s-au numărat primarul Aradului, Gheor-ghe Falcă, fostul fotbalist și candidat la Primăria Craiova, Pavel Badea, Gheorghe Flutur, candidat la șefia CJ Suceava, Daniela Câmpean, candidata la șefia CJ Sibiu. 


Revenind la mesajele transmise, practic, liderii partidului au avut discursuri mo-bilizatoare care să-i scoată din letargie pe cei care sunt candidați, dar încă nu s-au făcut remarcați că s-ar lupta cu opoziția. 


"Astăzi, dăm semnalul începerii cam-paniei electorale. Ne luptăm în această campanie cu un PSD care înseamnă să-răcie, corupție, dezinformare. Trebuie să învingem acest partid care și-a bătut joc de România. Avem obligația de a câștiga aceste alegeri, nu pentru noi, ci pentru acești oameni de care și-au bătut joc timp de 26 ani", a spus Ludovic Orban. 


La rândul ei, Alina Gorghiu a arătat cu degetul spre fostul guvern condus de Ponta, despre care a spus că a distribuit toate resursele către comunități conduse de primari PSD, un guvern care a fidelizat aleșii locali și a racolat candidați. 


"Legislația în domeniul incompatibilităților vă predispune unor suspiciuni.


România are categoric nevoie de o reformă administrativă consistentă.


Trebuie să vorbim despre ideea de mai puțină politică și mai multă administrație. Primari cu absorbție mare de fonduri europene au niște salarii de mizerie. Haideți să îi premiem pe primarii care știu să își facă treaba cu proiectele europene. Societatea românească s-a maturizat și așteaptă o schim-bare dinspre clasa politică înspre ea. PNL are obligația să reducă decalajul dintre regiuni. Mobilizați-vă și concentrați-vă pentru că alegerile se câștigă greu, dar bucuria de după merită toate efor-turile!", a spus, de pe scena de la Constanța, copreședintele PNL, Alina Gorghiu. 




Așa cum era de așteptat, cel mai pu-ternic mesaj a fost cel transmis de Blaga, care, printre altele, a spus că liberalii nu trebuie să câștige numai la locale, dar să fie pregătiți și pentru parlamentarele din toamnă. 


"Nu poți să aspiri la o victorie în toam-nă dacă nu te comporți cum trebuie la locale. PNL e singurul partid care poate să învingă PSD. Nu e aroganță, e adevăr. Un vot de dreapta care nu vine spre PNL e un vot dat PSD-ului. Vreau să le mulțumesc tuturor celor de aici. Sunt necesare aceste reuniuni, deoarece cu toți suntem conștienți de re-zultatul din 6 iunie, când se va pune postamentul alegerilor. Am fost, joi, cu colega mea la Dragnea în Teleorman. În timp ce în România a fost creștere economică, la Teleorman e scădere economică. Nu am avut unde să ținem ședința. Am ținut 2.000 de oameni afară. Nu au o casă de cultură. Lui Dragnea îi pasă de stadioane. De sta-dionul pentru o echipă de liga a IV-a. 


Echipa Prăbușirea Alexandria. Am fost la Craiova și ce să vezi? Cel mai mare număr de șomeri din România. Trebuie să câștigăm alegerile din toamnă pentru a duce România acolo unde îi este locul. Am mers în toată țara. Nu mai sunt fiefuri ale PSD peste tot. E nevoie de muncă multă. Nu am pierdut niciodată o bătălie, nu o să pierdem nici astăzi", a transmis copreședintele PNL, Vasile Blaga. 


Lucrările reuniunii s-au încheiat cu aplauze în timp ce, în boxe, se auzea sin-gurul lucru care mai amintea de fostul PDL, imnul "Verde înrourat". 


Comentează știrea

Vasile
4 aprilie 2016
Blaga

Sa mori tu ca nu ati pierdut nici o batalie???

Vasile
4 aprilie 2016
Blaga

Nu am pierdut niciodată o bătălie, nu o să pierdem nici astăzi", a transmis copreședintele PNL, Vasile Blaga. >>> Sa mori tu ca nu ati pierdut nici o batalie???

un alegător
4 aprilie 2016
rușine

La Constanța mereu ați avut candidați slabi ca să nu îl deranjați pe Mazăre. Nu ați câștigat nici primar nici președinte de consiliu județean niciodată. Gh. Dragomir și Hașotti sunt cei mai perverși lideri PNL.

MIHAI
4 aprilie 2016
VERDELE INROURAT

Verdele inrourat s-a uscat . Sala sporturilor s-a transformat in sala umorului de proasta calitate . Ca de obicei , si de data asta electoratul a fost in format de ticalosiile partidelor adverse si calitatile de exceptie ale struto- camilei , care este Marele PNL . Si cu acest prilej s-a demonstrat ca in Romania partidele se considera tabere dusmane , nu rivale . Isi tagaduiesc , pe rand , bunele intentii , meritul unor initiative , isi cauta nod in papura , ca o consecinta a lipsei elitelor si a selectiei . Un partid onest ( asa ceva inca nu exista ) si care vrea sa realizeze si altceva decat vorbe , trebuie sa puna in lumina , cu argumente solide , partile slabe ale politicii adversarilor , nu sa arunce doar injurii .A te defini functie de adversarul tau , inseamna a te pune in inferioritate , recunoscand adversarului puterea reala .Partidele romanesti au ajums la concluzia ca doctrinele si programele pot fi ignorate si ca puterea se poate obtine mai usor prin imposture , prin sfidarea bunului simt ,prin circ ieftin , prin demagogie

Autor
4 aprilie 2016
La pușcărie cu penalii ăștia

Ați luato în gură ca la casa de cultură ( vorba constanteanului) de fiecare dată . Bă voi sunteți proști? nu vedeți că de fiecare dată când ați ajuns la putere ați uitat ce ați promis și ați luat măsuri împotriva propiului popor ? O să vă voteze prostimea care pune botul la prostiile care le debitati de nu le credeți nici voi !

george
4 aprilie 2016
Ce vrajeala

Anuntati schimbarea si veniti cu Blaga ? Nu va e rusine ma zdrentelor sa mai mintiti lumea ? Votez Fagadau !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3865 secunde