PNL își lansează candidații la parlamentare pe 5 noiembrie

300
PNL își lansează candidații la parlamentare pe 5 noiembrie - pnlisianuntacandidatii-1476805285.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat, ieri, că Partidul Național Liberal își va anunța candidații la mitingul din 5 noiembrie, care va fi un eveniment de mobilizare a electoratului liberal. 


"Va fi un eveniment la care Partidul Național Liberal își va anunța candidații, va fi un eveniment de mobilizare a elec-toratului liberal, în care programul de guvernare, proiectele principale vor fi aduse la cunoștința publicului larg, pentru că nu vor participa doar membri de partid, ci vor fi invitați toți bucureștenii care vor să vadă care sunt intențiile Partidului Național Liberal pentru următorii patru ani de guvernare liberală. E foarte firesc, e normal să le comunicăm care sunt liniile pe care le vom urma, care sunt oamenii pe care îi aducem în fața votului electoratului", a spus Gorghiu, ieri, după ședința Biroului Politic Național (BPN) al PNL. 


Aceasta a precizat că speră că PNL va primi aprobarea necesară de la Primăria Generală a Capitalei pentru organizarea mitingului din 5 noiembrie, după ce nu s-au obținut avizele necesare în timp util pentru desfășurarea evenimentului care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6302 secunde