PNL Constanța și-a lansat candidații în localitățile Săcele și Corbu

216
PNL Constanța și-a lansat candidații în localitățile Săcele și Corbu - corbupnl-1479142880.jpg

Articole de la același autor

Candidații PNL pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie au fost prezenți, duminică, în localitățile Săcele și Corbu. Încă de la orele prânzului, candidații liberali pentru Camera Deputaților - Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu și George Muhscină - s-au deplasat pe străzile din cele două localități și au purtat discuții cu cetățenii. 


La finalul zilei, candidații liberali, însoțiți de președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, de membri ai BPJ al PNL Constanța și de secretarul general Septimiu Bourceanu, au participat la evenimentele de lansare a candidaturilor, în cadrul cărora și-au prezentat câteva dintre proiectele de viitori parlamentari. La Săcele au fost așteptați de consilierii locali liberali, de viceprimarul George Brânduș și primarul Ion Oprea, în timp ce la Corbu au fost întâmpinați de consilierii locali liberali, de viceprimarul Marin Cornel, de primarul Marian Gălbinașu, precum și de sute de cetățeni. 


Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a reamintit celor prezenți la evenimentele de lansare din Săcele și Corbu motivul pentru care niciunul dintre actualii parlamentari liberali nu se mai regăsesc pe listele pentru Camera Deputaților și Senat. 


"Societatea românească, electoratul, își dorește o împrospătare, nu neapărat o întinerire, a clasei politice cu oameni care nu au făcut multă politică până astăzi. Am vrut să dăm un semnal populației, constănțenilor în mod special, că PNL Constanța vine în întâmpinarea propunerilor pe care le-au făcut. Dacă ne-am propus reformarea clasei politice, atunci pe listele pentru Parlament se regăsesc oameni noi în politică, profesioniști, a căror experiență profesională poate fi transpusă în legislația din Parlamentul României. Sunt convins că am făcut un lucru bun și oferim speranță celor care vor vota pe 11 decembrie o altă clasă politică", a afirmat liderul PNL Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5466 secunde