PNL Constanța începe pregătirea campaniei electorale cu demisii din partid

851
4

Articole de la același autor

PNL Constanța nu este ocolit de dispute interne nici la aceste alegeri. Când toți credeau că lucrurile s-au liniștit între liberali, după alegerile locale, noi nemulțumiri iau amploare, de această dată, subiectul principal fiind legat de alegerile parlamentare.

Zilele trecute, doi membri vechi ai PNL Constanța și-au dat demisia din formațiunea politică. Dan Antonoaea Zepa și Gabriel Monea au invocat că au renunțat din motive personale, dar și pe motiv că nu se mai regăsesc în partid. Cei doi erau membri din 1990 și au fost de-a lungul vremii consilieri județeni, totodată, ocupând mai multe funcții la nivelul conducerii PNL Constanța. Pe de altă parte, nemulțumiri sunt și printre cei care și-au dat seama că s-ar putea să nu se mai afle pe listele pentru alegerile parlamentare.

Președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, spune că orice plecare din partid este o pierdere pentru formațiunea politică pe care o reprezintă, însă nimeni nu poate fi ținut cu forța.

"Orice coleg care pleacă din partid este o pierdere, însă nimeni nu poate fi ținut cu forța dacă nu mai dorește. Eu am o relație specială cu amândoi și sper să o păstrez chiar dacă nu vom mai fi colegi la partid. Referitor la discuțiile din filială, este normal ca nu toți să fie mulțumiți, fiecare are dreptul să spună ce gândește, cu argumente personale, ceea ce demonstrează că în PNL există libertate de exprimare", a declarat liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. 

Comentează știrea

CICERONE
14 septembrie 2016
DRAGOMIR DIXIT

In PNL fiecare ( zice Dragomir ) are dreptul sa spuna ce gandeste , dar se face cum hotaraste clica Hasotti , Dragomir Manea . Exista o singura exceptie : dl Chitac .El nu gandeste si nu hotaraste . Vrea doar un singur lucru , sa devina parlamentar . Noua ne ramane datoria sa ne intrebam la alegeri prin ce anume s-a facut remarcat noul liberal Nelson de cand s-a lasat la vatra . Tutusi , e mare lucru sa parasesti o nava de razboi pentru o barca subreda pe cale sa se scufunde in apele PSD .

un liberal
14 septembrie 2016
...la placinte inainte!

...ca sa fim sinceri, prin 1990 nu prea am auzit de Monea si Zepa in PNL. Il stiu pe Manea, pe Hasoti, pe Mertoiu, pe Iurov....pe unul inalt de tot, patron de hotel,care a infiintat TV Constanta....si mai era un batran de peste 80 ani care venea mereu la sediul din V. Parvan, liberal dinainte de razboi....ne strangeam o mana de oameni si fiecare vorbea pe limba lui. Adevarul este ca in acest partid cam asa s-a facut....fiecare avorbit pe limba lui....De dragomir nu am auzit...Lupu nu stiu cine este....Atunci cei mai vocali erau Manea si Hasoti. Insa marea greseala a liderilor este ca nu sa gandesc la alte generatii. Adica cui lasa partidul. Daca se pun ai in fata ...placintei, nu o mai lasa din mana nici morti.......

liberal
14 septembrie 2016
... o cloaca

Zepa si Monea nu se mai regasesc in partid... Dar cand Dragomir si Hasotti stateau drepti in fata clanului Mazare voi unde ati fost? PNL Constanta a fost si este o adunatura de oportunisti. Cand ai functii si cascaval esti trup si suflet cu partidul...

Gogulica
20 septembrie 2016
Halal

Dragomir este un vandut psd ului.Dar nu vom mai avea un presedinte atat de sclav si pupincurist.mars afară javră ordinara

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6184 secunde