PNL Constanta îl susține pe Ludovic Orban la conducerea partidului

1292
1
PNL Constanta îl susține pe Ludovic Orban la conducerea partidului - ludovicorban-1494762076.jpg

Articole de la același autor

Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință duminică, 14 mai a.c., au validat cu unanimitate de voturi propunerea președintelui filialei, deputatul Bogdan Huțucă, de desemnare a deputatului Robert Boroianu în funcția de secretar general al filialei. Secretari generali adjuncți au fost validați consilierul județean Stelian Gima și Gabriel Iorga.

Biroul Politic Județean al PNL Constanța a dizolvat, prin vot, Biroul Politic Local al PNL Nicolae Bălcescu și l-a numit pe prim-vicepreședintele Vasile Delicoti în funcția de președinte interimar al organizației locale. Acesta a fost mandatat ca, în cel mai scurt timp, să propună un nou BPL interimar și un candidat al PNL la alegerile locale parțiale pentru funcția de primar al localității Nicolae Bălcescu.

Membrii BPJ au votat lista delegaților Filialei PNL Constanța (135 aleși și 17 de drept) la Congresul Național al PNL din 17 iunie 2017, conform art.21 lit. k din Regulamentul Partidului Național Liberal, această propunere fiind înaintată și validată de către membrii Comitetului Director Județean, reuniți imediat după ședința BPJ.

De asemenea, a fost votată componența Comisiei Județene de Onoare și Arbitraj și cea a Comisiei Județene de Revizie și Cenzori.

La finalul ședinței, membrii CDJ l-au desemnat cu 49 voturi "pentru", 6 voturi "împotrivă" și o abținere pe președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, să semneze moțiunea lui Ludovic Orban, candidat la funcția de președinte al Partidului Național Liberal la Congresul din 17 iunie 2017.

Comentează știrea

Lazar
27 mai 2017
Secretar Gen PNL C-ta

Felicitari Filiala PNL C-ta,sunteti un partid cu traditie de 140 de ani si a-ti ales un mare Infractor ca secretar,va face mare cinste,care a sponzorizat numai din furaciuni daca mai aveti exemple ca acest mare deputat si secretar PNL tot progrese o sa faceti ca PNL-isti in politica romaneasc.Astai bun ca secretar ca stie sa faca procese verbale si documentatie de furaciuni tot la el e si stampila.Sau tot de PNL e ajutat si la Justitie ca vad ca tot il avansati,dupa toate fraudele facute dar si justitia varza de muraturi,ca astea avanseaza ca au sutinere.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3599 secunde