PNL Constanța a depus dosarele de candidaturi la BEJ

Joi, 27 Octombrie 2016
1783
Candidații PNL Constanța s-au prezentat, ieri, la Biroul Electoral Județean, pentru a-și depune dosa- rele de candidatură pentru Camera Deputaților și Senat în perspectiva alegerilor parlamentare din 11 decembrie. 


Fostul prefect al județului Constanța, Bogdan Huțucă, deschide lista PNL Constanța pentru Camera Deputaților, fiind urmat de Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu, Oana Florea, Ioan Tofolean, Cătălin Anghel, Felicia Ovanesian, Marian Crușo-veanu, Stere Hira, Ioan Solomon, Cristian Zahariuc, Nicolae Dudu și George Muhscină. 


La Senat, lista este deschisă de Vergil Chițac, urmat de Lucia Ana Varga, Sorina Tușa, Costel Stanca, Claudiu Drumea, Nicolae Ciucă și Cristy Remus Băisan. 


"Echipa de candidați ai PNL Constanța la alegerile parlamentare este una formată din profesioniști, din oameni de valoare care vor reprezenta județul Constanța cu cinste și onoare în Camera Deputaților și Senat", a declarat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, care a fost prezent la evenimentul de depunere a dosarelor de candidatură. Alături de candidații PNL Constanța la alegerile parlamentare din 11 decembrie, au mai fost prezenți, la evenimentul de la Biroul Electoral Județean Constanța, și alți colegi de partid. 


Pagina a fost generata in 0.4369 secunde