PNL Constanța a depus dosarele de candidaturi la BEJ

1841
13
PNL Constanța a depus dosarele de candidaturi la BEJ - pnldepunerecandidaturi-1477588629.jpg

Articole de la același autor

Candidații PNL Constanța s-au prezentat, ieri, la Biroul Electoral Județean, pentru a-și depune dosa- rele de candidatură pentru Camera Deputaților și Senat în perspectiva alegerilor parlamentare din 11 decembrie. 


Fostul prefect al județului Constanța, Bogdan Huțucă, deschide lista PNL Constanța pentru Camera Deputaților, fiind urmat de Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu, Oana Florea, Ioan Tofolean, Cătălin Anghel, Felicia Ovanesian, Marian Crușo-veanu, Stere Hira, Ioan Solomon, Cristian Zahariuc, Nicolae Dudu și George Muhscină. 


La Senat, lista este deschisă de Vergil Chițac, urmat de Lucia Ana Varga, Sorina Tușa, Costel Stanca, Claudiu Drumea, Nicolae Ciucă și Cristy Remus Băisan. 


"Echipa de candidați ai PNL Constanța la alegerile parlamentare este una formată din profesioniști, din oameni de valoare care vor reprezenta județul Constanța cu cinste și onoare în Camera Deputaților și Senat", a declarat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, care a fost prezent la evenimentul de depunere a dosarelor de candidatură. Alături de candidații PNL Constanța la alegerile parlamentare din 11 decembrie, au mai fost prezenți, la evenimentul de la Biroul Electoral Județean Constanța, și alți colegi de partid. 


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
DODO
28 octombrie 2016
suna bine

Sint citeva nume cunoscute ,bune ,dar despre altele nu stim mai nimic Binevenite ar fi citva informatii despre ce -i califica pe astia sa candideze, ce-i recomanda ( nu cine ! ).

alegatorul
28 octombrie 2016
lista PNL

Aveti un cal troian,stiati sau nu?

Petra
28 octombrie 2016
Lista cu PNl C-ta

PNl C-ta va face cinste mare Boroianu R.Aurel ca a furat paziti de SRI si ANAF si la pardid au sponzorizat si IPJ,Parchetul si Curtea de Apel C-ta il apara,ne faceti din nou un Paralment de Hozii care ne reprezinta,d-na C.Mocanu Infractorul asta e ajutat de Justitie si SRI va rog frumos numai pacaliti cetateni Constanteni cu acest Hotomann.

daniel
29 octombrie 2016
alegeri

Nici la comunisti nu am vazut asemenea hal de poza Sefi pe un rand si ghertoii in spatele lui.Oricum cu sobolanul de Boroianu te-ai compromis de tot domn dragomir.Apropo decalogul pnl parca spunea ca nașii nu au voie sa candideze sau trebuia tu sa demisioneze mediocrule

dorin
29 octombrie 2016
despre liste

Îmi pare nespus de rău ca cel mai frumos si cel mai destept politician al urbei ,in persoana domnului Gh.Dragomir nu mai candidează a nu mai stiu cata oară.DEMISIA dragomir ca ai pierdut alegerile locale .In politica nu exista locul 2, daca ai onoare.Dar tie iti lipseste cu desavarsire

dorin
29 octombrie 2016
despre liste

Îmi pare nespus de rău ca cel mai frumos si cel mai destept politician al urbei ,in persoana domnului Gh.Dragomir nu mai candidează a nu mai stiu cata oară.DEMISIA dragomir ca ai pierdut alegerile locale .In politica nu exista locul 2, daca ai onoare.Dar tie iti lipseste cu desavarsire

cristi
1 noiembrie 2016
pnl,psd,pmp...

uitati-va la ei bine ! urmatoarea transa de ciorditori oameni corecti,oameni care vor face cinste constantei... cata nesimtire ! valabil pentru toti politicienii constanteni

danilo
1 noiembrie 2016
marele PNL

degeaba va puneti voi pe liste.Pentru mizeria de ieri,cand v-ati opus ca stadionul Farul sa fie al constantenilor v-ati semnat sentinta.doar membrii pe partid va vor mai vota.sunteti niste tradatori care uitati menirea voastra, doar ca sa va razboiti politic. RUSINE !!!.

Lazar
1 noiembrie 2016
Marele Boroianur.A. PNL C-ta

Acest mare Dr.Dr.Prof Boroianu R.Aurel stimati constanteni cititori a-i Cugetul Liber nu va vine sa credeti a furat cu paznici de la SRI,uni activ si uni dezactivati dar in misiune,dvs chiar credeti de e atat aparat si protejat de catre IPJ,Parchetul si Curtea de Apel C-ta, la fraudele facute la Gepeto si dl militian comisar sef dr Adrian Rapotan nu intelege la vechimea de militian si longevitatea dansului,decorat de presedinte de activitate deosebita cu doctorat in stinte si in drept la Chisinau si cu 43 580 de dosare penale cu autori ne cunoscuti analizati si dvs de unde poate veni,ca eu le spun adevarul si ma minte in scris si in fata cu minciuni si Terfelirea constitutiei ro.numai sa nu scoata adevarul si dau dreptate la infractori.Cine ne reprezinta pe noi Gunoiul si Mizeria societati.

Sion
1 noiembrie 2016
Multumiri partidului

Primul pe lista de deputati este dl. Bogdan Hutuca, rasplatit de partid pentru marele merit de a fi scapat tara de la faliment, unde ar fi dus-o fostii dusmani ai poporului, condamnati sau exterminati de comunisti pentru ca si-au iubit tara si neamul si pentru ca au aparat demnitatea neamului si in lipsa lor, fii sau nepotii acestora. Cum a aparat dl. Hutuca tara de la faliment? Domnia sa, in calitate de director al ANAF Constanta, a fost initiatorul si autorul moral si faptic al contestarii Legii 221/2009, privind acordarea de daune morale fostilor detinuti politic. Dl. Hutuca este cel care a contestat legea si a cerut admiterea neconstitutionalitatii art. 5, al. 1, lit. a, din lege, argumentand ca fostii detinuti politic, stramutatii si alti persecutati politic de catre comunisti, primesc deja daune. Beneficiarii DL 118/1990 si urmasii lor sa hotarasca daca pot vota o lista pe care se afla un asemenea om.

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5483 secunde