PNL a depus semnăturile pentru alegerile parlamentare

310
PNL a depus semnăturile pentru alegerile parlamentare - pnladepus-1476111536.jpg
PNL a depus la Biroul Electoral Central aproximativ 815.000 de semnături în vederea susținerii listelor de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar candidaturile vor fi validate în cadrul unui Birou Politic Național care se va desfășura pe 20 octombrie, a anunțat președintele partidului, Alina Gorghiu.

"Tehnic, am și depus listele de semnături de susținere pentru candidaturile PNL la aceste alegeri parlamentare din 11 decembrie. Așa cum v-a informat, bănuiesc, secretarul general, numărul de 815.000 de semnături aproximativ, semnături care se află acum în plin proces de verificare la autoritatea competentă. Chiar dacă suntem un partid mare acest proces de strângere a semnăturilor a fost unul dificil, a fost unul care a însemnat un efort organizatoric consistent. Le mulțumesc colegilor mei din structurile județene, din București, pentru că au făcut acest efort", a declarat, ieri, Alina Gorghiu, într-o conferință de presă, după ședința conducerii partidului.

Ea a precizat că lista de candidați ai PNL Diaspora pentru parlamentare a fost votată cu unanimitate, menționând că aceasta urmează să fie deschisă la Senat de Viorel Badea și la Camera Deputaților de Mihai Voicu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6637 secunde