PMP va pune specialiști la dispoziția Executivului

495

Articole de la același autor

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, ieri, că există disponibilitatea din partea reprezentanților PMP de a pune specialiști la dispoziția noului guvern și că urmează să se decidă care va fi acest nivel de implicare. 


"După discuția pozitivă pe care am avut-o cu deputații din grupul minorităților, urmarea căreia liderul grupului a anunțat disponibilitatea de a susține guvernul, astăzi (n.r. - ieri) am avut a doua întâlnire care are un rezultat pozitiv. Am constatat că nu avem divergențe majore cu PMP. Discuția a fost una pozitivă, în care am stabilit teme importante care trebuie rezolvate de viitoarea guvernare și o dorință de colaborare în continuare. Există disponibilitatea din partea partenerilor noștri din PMP de a-și pune la dispoziția guvernului specialiști, urmează să stabilim care va fi acest nivel de implicare. Vom parcurge prima rundă de negocieri, vom vedea care sunt pozițiile tuturor partenerilor noștri și la a doua rundă de negocieri vom armoniza toate punctele în care nu ne-am înțeles de la prima rundă de negociere", a spus Ludovic Orban, la Digi 24, după ce 
s-a întâlnit cu delegația PMP. 


El a adăugat că PNL și PMP sunt membre în Partidul Popular European, au foarte multe puncte comune, foarte multe afinități și colaborează la nivel european și în România de o bună bucată de vreme. 


"Sunt convins că ne vom înțelege și că parlamentarii PMP vor susține guvernul", a conchis Ludovic Orban. (C.V.M.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4733 secunde