PMP pregătește un program de guvernare

167
1
PMP pregătește un program de guvernare - pmp-1471622803.jpg

Articole de la același autor

PMP va prezenta, în jurul datei de 15 septembrie, un program de guvernare, document ce urmează să fie elaborat de departamentele de specialitate, sub coordonarea președintelui formațiunii, Traian Băsescu.

Decizia a fost luată, recent, la reuniunea Consiliului Executiv Național al partidului. Totodată, la această reuniune, desfășurată la Palatul Parlamentului, s-a decis reformarea celor 14 departamente de specialitate ale PMP și completarea acestora cu membri proveniți din UNPR în urma fuziunii celor două formațiuni.

Cele 14 departamente de specialitate ale PMP se ocupă de domeniile: transporturi și infrastructură; politică economică, buget, finanțe, bănci și fonduri europene; agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice; culte și problemele minorităților națio-nale; administrație publică, locală și regională; mediu, ape și echilibru ecologic; muncă, protecție socială, sănătate și familie; învățământ, știință, cercetare, tineret și sport; cultură și arte; mijloace de informare în masă și comunicații informatice; politică externă, afaceri europene; comunități de români din afara granițelor țării; apărare, ordine publică și siguranță națională; juridic, drept constituțional și drepturile omului.  
Potrivit statutului PMP, din departamentele de specialitate pot face parte membri și simpatizanți ai partidului, precum și specialiști recunoscuți în diferite domenii de activitate.


Comentează știrea

DODO
20 august 2016
penibil !

ce sa faca cu el ? sa zica merci daca trec de prag

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8597 secunde