PMP, planuri de viitor: 15% la parlamentare și Băsescu premier

245
3
PMP, planuri de viitor: 15% la parlamentare și Băsescu premier - pmpobiectiveeugentomac-1474908380.jpg

Articole de la același autor

Președintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, a spus, ieri,că formațiunea politică pe care o reprezintă își propune obținerea unui scor de 15% la alegerile parlamentare și are în vedere participarea la guvernare în cadrul unei coaliții, având și cea mai bună soluție pentru funcția de premier, respectiv, pe Traian Băsescu.


"Suntem pregătiți să mergem spre guvernare. Avem oameni foarte bine pregătiți din punct de vedere profesional cu o experiență extraordinară și mult mai pregătiți decât cei din PNL și nu numai. De asemenea, există o realitate pe care o cunoaștem cu toții: PSD și-a desemnat candidatul la funcția de premier pe domnul Dragnea. PNL-PDL, după fuziune, a generat un tandem Iohannis - Predoiu. Probabil, domnul Predoiu rămâne și în continuare opțiunea celor de la PNL. Noi, după 11 decembrie suntem convinși că putem propune cel mai bun prim-ministru pe care-l poate avea România. Suntem convinși că cel mai bun prim-ministru al României poate fi președintele Traian Băsescu", a afirmat Eugen Tomac.


La rândul lui, deputatul Valeriu Steriu, celălalt președinte executiv al PMP, a declarat că programul de guvernare al partidului va ține cont de agenda cetățeanului, iar propunerile avute în vedere vor fi unele sustenabile.


El a adăugat că programul de guvernare al PMP vizează, totodată, încurajarea investițiilor, mai ales a celor care duc la crearea de locuri de muncă. Potrivit lui Steriu, un draft al programului PMP urmează să fie finalizat săptămâna viitoare. 


Comentează știrea

DODO
27 septembrie 2016
vise, taica , vise !

Oamenii nu pot uita tradarea lui Base a PDLului sau prieteniile lui cu o gramada de hoti ( Cocos , Udrea, Mircea etc ...cu toate neamurile lor penale ) si de care nu era strain ,de activitatile fatucilor lui asa ca daca treceti pragul sa ziceti merci. Treaba este ca -i trageti si pe altii in jos dar merita ca-s fraieri

costica
28 septembrie 2016
Ai alături o echipă ambițioasă!

Cel mai important moment este acum!Activitatea este usoara si eleganta, plus ca nu e nevoie sa recrutezi oameni in retea. Trebuie doar sa te implici cu seriozitate si sa-ti cladesti un viitor mai bun. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

MIHAI
4 octombrie 2016
TOMAC PROPUNE , ELECTORATUL DISPUNE

Dl Tomac demonstreaza ca nu cunoaste psihologia multimilor si a uitat sau nu a citit opera lui Gustave Le Bon ..Faptul ca Dragnea este condamnat si Marele PNL a intrat in epoca matriarhatului , nu usureaza cu nimic situatia PMP . Majoritatea electoratului romanesc nu se sinchiseste prea mult de aceste aspecte . PMP are sanse din ce in ce mai reduse datorita faptului ( pe langa altele ) ca nu actioneaza energic pentru a demonstra prin fapte ca acest partid ar reprezinta ceva deosebit fata de celelalte partide . PMP n-a dat nicio declaratie si nu a luat nicio masura sau atitudine in urma faptului ca Palaz este trimis in judecata , si va suporta consecintele , avand in vedere ca acest partid a declarat ca este partidul oamenilor noi , plini de calitati ca ardeii umpluti . Singura sansa a PMP Constanta ar fi sa-l racoleze pe Tararache de la liberali si sa-l puna in locul lui Palaz . Abia dupa un astfel de gest va putea PMP afirma ca este un partid cu oameni noi .

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Micuța milionară  și turma liberală
Pagina a fost generata in 1.7064 secunde