Eugen Tomac:

"PMP a înregistrat la OSIM denumirea PDL"

198

Articole de la același autor

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat că PMP a înregistrat la OSIM sigla și denumirea Partidului Democrat Liberal și a adăugat că demersul reprezintă un semn de respect pentru ceea ce a însemnat PDL și Traian Băsescu în politica românească din ultimii 15 ani.

"PDL a reușit să câștige de trei ori Primăria generală a Capitalei și să dea de două ori președintele țării. Credem că acel spirit pe care l-a generat președintele Traian Băsescu reprezintă o valoare pentru foarte mulți dintre români. Motiv pentru care o parte din colegii noștri au solicitat să înregistreze atât sigla, cât și denumirea partidului, în semn de respect pentru ceea ce reprezintă acest proiect politic important care a trecut România prin criză și alături de președintele Traian Băsescu a reușit performanțe electorale remarcabile", a afirmat președintele PMP.

Eugen Tomac a adăugat că "toată această moștenire a președintelui Traian Băsescu se regăsește astăzi în curtea Partidului Mișcarea Popu-lară și nu la USL".

Tomac nu a dorit să confirme dacă PMP își va schimba denumirea în PDL. Întrebat dacă fostul președinte Traian Băsescu ar avea intenția să se înscrie în PMP, Tomac a infirmat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5823 secunde