Platformă digitală la Primăria Constanţa pentru documentele de urbanism

243
Platformă digitală la Primăria Constanţa pentru documentele de urbanism - platformadigitala-1602673058.jpg

Articole de la același autor

Serviciile Direcției Urbanism din cadrul Primărie Municipiului Constanța sunt mai ușor de accesat. Constănțenii că au dispoziție o platformă digitală ce le dă posibilitatea să depună online cereri pentru eliberarea certificatelor de urbanism, autorizațiilor de construire sau autorizațiilor de desființare, precum și a altor documente care fac parte din procesul de autorizare a lucrărilor, în conformitate cu Legea 50/1991, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la birourile din cadrul instituției.

Aplicația poate fi accesată de pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța – www.primaria-constanta.ro sau la următorul link - https://urbanism.primaria-constanta.ro/Urbanism/firstPage.jsp#.

Autoritatea locală continuă astfel procesul de digitalizare în cadrul instituției și simplifică procedura de depunere și obținere a documentațiilor de urbanism. Începând de astăzi, actele necesare pentru emiterea docmentelor amintite se pot depune atât online, prin portal, dar și fizic la Centrul de Informare Cetățeni din City Park Mall.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0194 secunde