Planul de rezilienţă al judeţului Constanţa, discutat la cel mai înalt nivel

357
1
Planul de rezilienţă al judeţului Constanţa, discutat la cel mai înalt nivel - cjcamerican2-1642184326.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, s-a întâlnit în cursul zilei de vineri cu generalul american James L. Jones pentru a discuta despre importanţa geostrategică a judeţului Constanţa şi despre planul de rezilienţă al acestuia.

Lupu a dezvăluit faptul că pe parcursul anului 2022 vor exista mai multe acţiuni pe această temă care se vor desfăşura atât la Constanţa, cât şi la Washington.

„Importanța geostrategică a județului Constanța impune ca planul nostru de reziliență să fie dezvoltat împreună cu partenerii strategici.

Vineri am avut onoarea de a discuta pe seama acestui subiect cu generalul american James L. Jones, care a deținut roluri cheie în securitatea mondială: National Security Adviser al președintelui Obama și Comandantul Suprem al Forțelor Aliate în Europa. Am agreat ca premisă a planului comun poziționarea importantă a județului nostru, atât pentru investitorii strategici americani, cât și pentru dezvoltarea și implementarea de noi tehnologii de reziliență. Pe tot parcursul acestui an urmează să desfășurăm atât la Constanța, cât și la Washington, un set de acțiuni menite să întărească poziția geostrategică a județului și să conducă la o dezvoltare economică fără precedent. Așa cum am afirmat de la început, dezvoltarea județului nostru este prioritatea mandatului meu”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu.



Comentează știrea

Constantin
15 ianuarie 2022
erorile celor ce se substituie neamului

Vezi Mali și Haiti !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9098 secunde