Pesedistul Liviu Dragnea vrea să rupă pisica

1394
"Dacă nu reușim să ne înțelegem, rupem pisica", a spus Liviu Dragnea. Vicepreședintele PSD amenință că astăzi le va da un ultimatum colegilor de guvernare de la PD-L. Ori reușesc să se înțeleagă, ori își spun adio.
"Am ajuns la situația ba tu, ba eu, ba mă-ta. Nu mai știe nimeni cine a început. O să propun în Coaliție: ori reușim să găsim căi prin care să nu ne mai certăm, să ne înțelegem ca să facem ceva în țara asta, ori să rupem pisica, pentru că România nu mai poate fi guvernată în stilul ăsta", a spus, la Realitatea TV, Liviu Dragnea.
Amenințarea lui Liviu Dragnea vine după ce PD-L a expediat, vineri, către presă, o epistolă la adresa PSD. Social-democrații au fost creionați ca "inconsecvenți, iresponsabili, populiști și demagogi". Mai mult, PD-L spune că mulți dintre liderii PSD nu știu nici măcar ce conține programul de guvernare.
Epistola cu siglă democrat-liberală s-a născut, însă, tot ca o reacție la o altă scrisoare, firește, în care PSD îi ataca pe miniștrii PD-L, dar și pe Traian Băsescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3405 secunde