Pesedistele îl susțin pe Adrian Severin pentru postul de comisar european

180
Președintele organizației de femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat sâmbătă că va propune, în cadrul Comitetului Executiv al acestei organizații, desemnarea de către social-democrați a lui Adrian Severin drept candidat la funcția de comisar european, eurodeputatul fiind așteptat la ședință.
Femeile social-democrate s-au reunit sâmbătă în ședința Comitetului Executiv, președintele organizației, Rovana Plumb, declarând că pe ordinea de zi se află susținerea candidaturii lui Mircea Geoană la președinție, dar și desemnarea de către PSD a unui comisar european.
"Am o propunere de desemnare de către PSD a unui candidat la funcția de comisar european. Suntem în blocaj în acest moment la nivelul UE, nu vrem să se repete ceea ce s-a întâmplat în 2007 (...) Ar trebui să nominalizăm o persoană care să facă față mai multor competențe și care să cunoască politicile europene și să aibă experiență. Sunt de părere că un comisar european nu trebuie să fie un tehnician", a arătat Rovana Plumb. Social-democrata a adăugat că europarlamentarul Adrian Severin întrunește aceste condiții și că a fost invitat la ședința organizației de femei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1946 secunde