Pedeliștii din județ fac valuri. Gigi Chiru întârzie anunțarea candidaților la alegeri

1694
7
Pedeliștii din județ fac valuri. Gigi Chiru întârzie anunțarea candidaților la alegeri - gigichiru2-1331832090.jpg

Doar trei luni au mai rămas până la alegerile locale, iar unii democrat-liberali din județ sunt supărați deoarece există localități unde nu au fost încă desemnați candidații la fotoliile de primari.

Este și cazul orașului Cernavodă, unde membrii Biroului Permanent Județean (BPJ) al PDL Constanța nu au stabilit, deocamdată, candidatul partidului pentru Primăria Cernavodă, deoarece încă se mai "lucrează" la sondajele de opinie.
Practic, în ultimul sondaj PDL au fost incluși doi posibili candidați, veșnicul perdant Ionel Soare și Marian Sava. Cu toate acestea, se pare că reprezentanții PDL doresc să meargă pe mâna unui candidat nou. Și cum Ionel Soare a mai candidat de două ori la Primăria Cernavodă, dar a pierdut de fiecare dată, este posibil ca Marian Sava să fie desemnat candidatul PDL-ului la alegerile din iunie.
"Aștept să văd ce mai spun sondajele, pentru că știu că au fost făcute mai multe. Dacă sondajele spun că nu stau bine, nu voi candida. Nu sunt genul de om să mă arunc într-o luptă dacă nu am șanse de reușită. Mă interesează foarte mult modul cum percep oamenii intenția mea de a candida. Din ce știu, până acum, semnalele sunt bune, chiar mă încântă atitudinea oamenilor față de intenția mea", a declarat Marian Sava.
În altă ordine de idei, el a mai adăugat că singurul lucru pe care îl poate reproșa președintelui PDL Constanța, Gigi Chiru, este cel legat de faptul că se întârzie prea mult desemnarea unui candidat al PDL la Cernavodă.
"Pentru ca oamenii să te cunoască, să-ți știe proiectele, este nevoie de timp, și nu știu cât vom mai avea la dispoziție, dacă se tot întârzie anunțarea unui candidat al PDL pentru primărie", a spus Marian Sava.
La rândul lui, Gigi Chiru a declarat că, în cele mai mute localități din județul Constanța, sunt deja cunoscuți candidații pentru primării, numai că ei nu pot fi anunțați oficial, deoarece ar putea interveni modificări.
"În momentul de față, pentru PDL Constanța sunt prioritare discuțiile pentru formarea unei Mișcări Popu-lare la Constanța. Avem discuții cu toate partidele, mai puțin cu cei care fac parte din USL. În acest context, unde se poartă discuții și se vor încheia anumite protocoale, probabil, vor exista și negocieri pe candidați. Acesta este și motivul pentru care nu mă hazardez să anunț oficial candidații PDL la primăriile din județ", a spus Gigi Chiru.
El a mai explicat că situația de la Cernavodă este una specială, deoarece organizația locală de acolo este cea care trebuie să propună un candidat pentru primărie, în urma unui sondaj, lucru care se tot amână.
"Până acum, au făcut mai multe sondaje și au fost contestate când de unul, când de altul. Au patru candidați acolo, iar după sondajele efectuate de organizația locală au tot existat contraziceri. Dacă ei, care se cunosc în Cernavodă și nu se înțeleg care are cele mai multe șanse, este normal ca Biroul Permanent Județean să nu aibă un candidat oficial la Cernavodă. În momentul de față, se mai efectuea-ză un sondaj și sperăm ca în scurt timp să se cunoască și candidatul de acolo", a declarat Gigi Chiru.



Comentează știrea

80=170
16 martie 2012
Umilitul de serviciu

Zicem, Jijica l`amorozo si,apoi tragem apaaaaaa !!

Dash
16 martie 2012
Matematica și alegerile

Chirule, văd că nu vreți să vă aliați mai multe partide (cu excepția USL) să căutați un candidat independent ca să scăpăm de mârlanul nazist Mazăre. Acum 4 ani s-au prezentat la vot 30% din alegătorii constănțeni din care cca 20% au fost pensionari . Mârlanu' a câștigat alegerile cu peste 60% din 30%, din care 50% au fost pensionarii care și-au vândut votul, iar cca 5% au fost mafioții, interlopii, gașca de lingăi și familiile lor. Acum în iunie prezența la vot va fi de maxim 20% din care 60% vor fi pensionari care în continuare își vor vinde votul pentru o sacoșa cu alimente. Mârlanul nazist va câștiga cu minim 55% din cei 20% câți se vor prezenta la vot. Chirule dacă vei candida nu iei mai mult de 10% . Ai idee cât înseamnă 10% din cei 20% ??? Să zicem că orașul are 250.000 de alegători cu drept de vot, din care 20% înseamnă 50.000 de alegători care se vor prezenta la vot. 10% din cei 50.000 cât vei lua tu înseamnă 5.000 de voturi adică 5.000 de persoane. Dacă tu crezi că, cu cele 5.000 de voturi vei ajunge primarul orașului Constanța , te înșeli amarnic, iar noi vom rămâne pe cap tot cu mârlanul nazist.

Părerologul de Constanța
16 martie 2012
DOUA ECHIPE DE INDEPENDENTI CREDIBILI=SINGURA SANSA A CONSTANTEI !

De acord cu Dash,avand,totusi si cateva obiectii : 1.A te adresa cetateanului Chiru Gigi,sau partidului caruia acesta ii flutura stindardul,este pierdere de timp...adresandu-te intelectualitatii si mass-mediei constantene,poate,ar fi mai de folos...cu toate ca,media cel putin,nu receptioneaza semnalele care ii sunt transmise pentru a-i sprijini pe independenti...or sti ei ceva daca procedeaza asa... 2.Oricare din partidele cu care s-ar alia PDL ul,nu-i poate oferi acestuia credibilitatea iremediabil pierduta ! 3.Inclusiv USL,in afara de Mazare,nu are alt candidat credibil pentru cohorta de pensionari hraniti si fezandati de Mazare...in plus,clasa politica dobrogeana,in ansamblul ei,si-a pierdut credibilitatea...constantenii or fi ei credului in ceea ce-l priveste pe Mazare,totusi,nu avem,inca,de a face cu o adunatura de cateva jde mii de dobitoace care se prezinta la vot ! In lipsa unor candidati si a unei campanii credibile,constantenii il vor vota in mod sigur tot pe Mazare...situatia lui Nicusor nu este foarte clara,insa atunci cand Mazare le va cere alegatorilor sai sa-l voteze pe nicusor sau pe oricare altcineva,situatia se va schimba.... 4.Cetateanul Chiru,din partea PDL ului, nu va obtine mai mult de maximum 1000 de voturi...tot PDL ul constantean nu are mai mult de 1500-2000 de membrii ( daca or mai fi atatia...)...plus inca vreo 2000 de alti pacaliti,rezulta un maximum de 3000 de voturi...primarul Constantei nu va fi ales cu mai putin de cateva zeci de mii de voturi,poate 30ooo,poate 40ooo sau,sa zicem 50ooo,indiferent cati constanteni se vor prezenta la vot... 5.Problema mare pentru independenti,este legea electorala, care,in mod evident,ii de favorizeaza...totusi,DACA SE VREA CU ADEVARAT,SE VA PUTEA PRODUCE O MARE SURPRIZA ! INSA,FARA SPRIJINUL MASS-MEDIEI ( chiar daca ecoul acesteia nu poate fi auzit decat intr-o proportie mai mica decat cred unii,la o prima vedere...),este greu de crezut ca independentii pot repurta o victorie ... totusi.... stau si ma intreb de ce nu nu se doreste a se dori ? Zic si eu,asa,parerea mea...

Geo
16 martie 2012
Nici o zi fara Chiru

De luni bune acest Chiru apare zilnic in doua publicații Constănțene. Daca nu-și face primărie pune de un scandal cu cineva din interiorul partidului și tot apare in ziar. Ma distrează perseverenta în prostie a acestui om. El chiar crede ca va câștiga. Dash, vezi ca Mazăre și Constantinescu la referendum a scos aproape 50% din elelctoratul Constantei asa ca acest Chiru va pierde cu un scor mult mai mare. Pe PD-Listi nu-i mai votează nimeni înafara membrilor de partid proprii. Dar omul are bani si trebuie sa-i cheltuiasca. Asa ajuta la mersul economiei.

Pensionarul
16 martie 2012
Alegeri pentru Primarie.

Constanteni ! Iesiti la vot ! Nu lasati pensionarii sa hotarasca pentru voi , doar pentru cate un pachet de alimente oferite prin minciuna. Din banii cui sunt aceste pachete ? De ce Curtea de Conturi nu lamureste acest aspect si sa-l dea publicitatii ? Daca sunt ajutoare externe sau bani publici sa-i gestioneze o institutie neangajata politic. De ce este lasata problema la sentimentul deja inradacinat ca provine din vointa proprie a unui personaj ales prin vot ? Si uite asa este ales cate unul atatea legislaturi desi omul de bun simt este total nemultumit , este sfidat de un comportament arbitrar , de fals om al dreptatii .

bm
16 martie 2012
max 2% ia chiru

ce fata de prost are machedonul asta...

hihi
16 martie 2012
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ma bucur sa stiu ca mai sunt si altii de aceeasi parere....

Răspuns la: max 2% ia chiru
Adăugat de : bm, 16 martie 2012
ce fata de prost are machedonul asta...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3401 secunde