Pe cine vrea să trimită PNL Constanța în Parlament

641
4
Pe cine vrea  să trimită  PNL Constanța  în Parlament - pnlcandidati-1476623987.jpg

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni s-au reunit, ieri, în cadrul unei ședințe în care au fost desemnate persoanele care se vor afla pe listele pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. La acest scrutin, liberalii de la malul mării speră să obțină două funcții de senator și patru de deputați.

PNL Constanța își va derula campania electorală sub sloganul "100% oameni noi pentru Constanța", cu atât mai mult cu cât niciun actual parlamentar nu se va mai afla pe liste.

În urma voturilor interne, s-a stabilit ca lista la Senat să fie deschisă de Vergil Chițac, fost candidat la Primăria Con-stanța. El va fi urmat de fostul consilier local al municipiului Constanța, avocatul Sorina Tușa.

În ceea ce privește lista pentru Came-ra Deputaților, pe primele patru locuri eligibile se află Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, Ana Marcu și George Niculescu. 

Comentează știrea

aluc
17 octombrie 2016
hutuca bogdan

Pai ce sa caute hutuca pe liste cand si el si nevasta-sa sunt niste hoti. Ani la rand a girat coruptia de la finante constanta si a facut bani din hotii cu marfurile confiscate. Turnator la DNA s-a facut dupa ce nevasta-sa a fos implicata intr-un dosar greu cu vama constanta.este hutuca? Sau trimit toate dovezile la presa?

p
17 octombrie 2016
ce nu se poate

Bogdan Hutuca este cel care a contesta Legea 221/2009, privind daunele morale pentru fostii detinuti politic si stramutatii politic si a cerut si obtinut exceptia de neconstitutionalitate. Cum o sa-l votam acum, dle. Dragomir? Cum sa votam lista PNL, cu Hutuca pe ea? Cum sa vota Sorina Tusa, care, atunci cand era consilier municipal PDL, a tinut la usa mai bine de o ora o delegatie a fostilor detinuti politic Constanta si nu numai ca nu a rezolvat nimic din ce am rugat-o, dar i s-a parut ca este sub statutul domniei sale obligatia sa dea vreun raspuns.

APV
17 octombrie 2016
ce cauta CRUSOVEANU MARIAN?

Crusoveanu Marian, nu are ce cauta in Parlament!!!! Va amintim ca este asociat cu psd -istul Brailoiu Tit, in diverse afaceri si intruna dintre ele, cu concursul frmelor Vectra si a asociatilor Vectra-ROSU si MOISE, au TEPUIT peste 160 de familii din Constanta. Mai mult , verificati cine este tatal lui Marin Crusoveanu, adica Nicolae Crusoveanu, nimeni altul decat cel care a lucrat ca om de...ordine la firma CARITAS-piramidala din Techirghiol, si omul de baza a lui Ovidiu Brailoiu in Consliul; Local Eforie.

Lazar
18 octombrie 2016
Pe cine trimit C-ta in parlament PNL

D-mni de la PNL trimiteti un mare Infractor,pentru pralamentar,Dr.Dr Prof in fraude si furaciuni,Boroianu Robert Aurel si doriti sa va convingeti mergeti la dl Militian Comisr Sef dr Adrian Rapotan,,Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si a-lti si vedeti fraudele specificate de mine si cu servici secrete de paza.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6185 secunde