Două PDL-uri se legănau pe o pânză de păianjen

PDL Constanța se reunește astăzi într-un BPJ unanim recunoscut

732
Noul Birou Permanent Local (BPL) al PDL Constanța s-a întrunit, miercuri, în prima ședință. Potrivit unui comunicat de presă semnat de președintele Organizației Municipale, deputatul Maria Stavrositu, în cadrul acestei prime reuniuni au fost dezbătute subiecte legate de "situația politică din municipiul Constanța", au fost analizate adeziunile depuse, dar și situația organizațiilor secțiilor de votare (OSV-uri) în ceea ce privește constituirea acestora, prin alegeri.
Totodată, în ședința de BPL a fost demarat procesul de constituire a celor cinci comisii de specialitate, în scopul alegerii celor cinci secretari executivi ai Biroului Permanent Local.
În același comunicat este menționat faptul că tot în contextul întrunirii de miercuri au fost stabilite responsabilitățile ce revin vicepreședinților Organizației Municipale, respectiv departamentele în cadrul cărora ei vor activa. Este vorba despre departamentele "Dialog cu societatea civilă", "Mediul de afaceri", "Imagine și comunicare", "Relații instituționale", "Resurse umane", "Culte și minorități", "Cultură și sport", "Sănătate", "Organizare și dezvoltare", cel de-al zecelea departament fiind cel pentru "Politici Publice și Administrație".
De remarcat este că în cadrul Biroului Permanent Local a fost constituită și Comisia pentru Educație.
Acest BPL organizat ca urmare a alegerilor de la finalul săptămânii trecute, în contextul unui Consiliu de Coordonare Local (CCL), trebuia să-și susțină - așa cum anunța un comunicat dat publicității miercuri și semnat de deputatul Stavrositu, noul lider al pedeliștilor din municipiul Constanța - caracterul statutar
într-o ședință a Biroului Permanent Județean convocată ieri după amiază, la ora 17.00, cu mențiunea că se dorea o clarificare a stării conflictuale din PDL Constanța.
BPJ-ul ar fi fost convocat de 21 dintre membrii săi. În paralel, liderul Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, anunțase și el, ieri, o ședință de BPJ, dar care urmează a avea loc azi, de la 17.00.
Ei bine, BPJ-ul de ieri, anunțat prin comunicat de presă de către liderul Organizației Municipale nu a mai avut loc, pedeliștii din echipa care l-a convocat necatadicsind să anunțe anularea acestuia și nici măcar să răspundă la telefon pentru a confirma dacă acesta mai are sau nu loc. Deși deputatul Colegiului 10 a anunțat evenimentul, el nu a mai răspuns, ieri după amiază, la telefon.
Singura lămurire a venit din partea lui Laurențiu Mironescu, membru în BPL, care a explicat că, dată fiind convocarea, în paralel, a două ședințe de BPJ, cei care au convocat-o pe cea de ieri au decis, pentru limpezirea oricăror neînțelegeri, dar și pentru aplanarea tensiunilor deja existente, să participe la BPJ-ul din această după amiază.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8615 secunde