Paul Stănescu: "Rezultatul referendumului - un eșec nu numai pentru PSD"

Luni, 08 Octombrie 2018
195
Rezultatul referendumului pentru modificarea Constituției reprezintă un eșec nu numai pentru PSD, ci pentru întreaga societate românească și se va face o analiză pe marginea votului, a declarat, ieri, senatorul PSD Paul Stănescu.

"Vom face o analiză. Deocamdată, nu știm exact cauzele care sunt. E un eșec pentru toată societatea românească, nu numai pentru PSD", a declarat Stănescu, citat de Agerpres.

Întrebat dacă liderul PSD, Liviu Dragnea, cel care a susținut acest referendum, trebuie să-și asume acest eșec, Stănescu a spus:

"Nu pot să răspund la această întrebare!".

Stănescu nu crede că primarii din teritoriu ar fi boicotat referendumul. "Nu. Pur și simplu, oamenii au refuzat să vină la vot", a arătat vicepremierul.

La referendumul pentru redefinirea familiei, au votat 21,08% dintre alegători, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central, disponibile la ora 12.00. Potrivit Legii 3/2000, pentru ca referendumul național să fie valabil, este necesară o prezență la urne a cel puțin 30% dintre persoanele înscrise pe listele electorale permanente.

Pagina a fost generata in 0.2287 secunde