Patru ambasadori din Orientul Mijlociu au vizitat Primăria Medgidia

610
1
Patru ambasadori din Orientul Mijlociu au vizitat Primăria Medgidia - pa047962-1349359656.jpg
Primăria Medgidia, a fost vizitată astăzi, de Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Emiratelor Unite Arabe la București, Yacub Alhosani, împreună cu Ambasadorul Regatului Arabiei Saudite, Abdulrahman I. Al Rassi, Ambasadorul Statului Kuwait, Fahad H. Sh. Almetairi și Ambasadorul Statului Qatar, Saad Mohamed Saad Al Kobaisi.

Vizita domniilor sale a avut ca scop cunoașterea zonei, a administrației locale și a oportunităților de dezvoltare locale. Delegația a fost întâmpinată de primarul, Marian Iordache, care a prezentat strategia de dezvoltare a Medgidiei. Edilul le-a vorbit ambasadorilor și despre Polul de competitivitate Medgreen, în colaborare cu Universitatea Ovidius și mai multe firme private și de stat, ce vizează promovarea afacerilor specializate în ecotehnologii și surse alternative de energie. De asemenea, primarul a amintit și de faptul că Medgidia este inițiatoarea grupării de Cooperare Teritorială cu Răspundere Limitată Medgidia-Silistra (GECT) ce are ca scop planificarea, coordonarea, dezvoltarea, promovarea și organizarea de activități, în vederea accesării proiectelor finanțate prin programe de cooperare teritorială europeană și a consolidării coeziunii economice și  sociale. Nu în ultimul rând, oaspeților le-a fost prezentat și proiectul Parcului Industrial, o alternativă  favorabilă atragerii investițiilor și  renașterii activității economice în zona Medgidia, parc ce va fi realizat pe o suprafață de aproximativ 600 hectare aflate în extravilanul municipiului Medgidia, în apropiere de Valea Dacilor. 

Comentează știrea

Matei
4 octombrie 2012
Oare sa fie adevarat?

Domnul Iordache s-a pus pe treaba sau e doar praf in ochi?Asteapta cumva pensionarea ca sa dea drumul la Parcul Industrial Medgidia?!.....Ca doar leafa merge...parculete cu bani europeni avem....Sa tragem mata de coada prin parculete,sa stam la coada la ajutoare sociale si case sociale....La astea are proiecte si bani ,dar sa dea de munca infiintind Parcul Industrial Medgidia nu!Vrajeala si tagere de timp!Citi ani au de cind mint poporul cu Parcul Industrial??

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Octombrie 2012
Stire din Fun : Parada cățeilor la Medgidia
Miercuri, 03 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Tânăr prins fără permis la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.1766 secunde