Partidul Poporului și-a propus să ia 20% la alegerile parlamentare, la Constanța

1053
11
Partidul Poporului și-a propus să ia 20% la alegerile parlamentare, la Constanța - ppdd-1351891201.jpg

Articole de la același autor

Campania electorală pentru ale-gerile din 9 decembrie se apropie cu repeziciune, motiv pentru care parti-dele politice își prezintă candidații. 


După ce Alianța România Dreaptă (ARD) a organizat prima întâlnire cu presa în care s-au prezentat trei dintre candidați, vineri, cei de la Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) au ieșit și ei la rampă cu oamenii care vor încerca să adune cât mai multe voturi pentru a ajunge în Parlament.

Așadar, echipa PP-DD Constanța care se va prezenta în decembrie în fața electoratului este următoarea: pentru Camera Deputaților, pe Colegiul 1 candidat va fi Mihai Tararache (jurist), Colegiul 2 - Stelică Murariu (actor), Colegiul 3 - Răzvan Condurățeanu (jurist), Colegiul 4 - Dumitru Bocai (inginer), Colegiul 5 - Emanuela Gavrilă (jurist), Colegiul 6 - Nicolae Șandru (inginer), Colegiul 7 - Mircea Stoian (economist), Colegiul 8 - George Popescu (economist), Colegiul 9 - Gheorghe Slabu (om de afaceri), Colegiul 10- Nicoleta Ploscaru (manager). La Senat, pe Colegiul 1 - Gabriel Candindatu (inginer), Colegiul 2 - Marian Vasiliev (jur-nalist), Colegiul 3 - Sali Negiat (economist) și Colegiul 4 - Maria Stavrositu (profesor). 

Înainte de a-și face câte o scurtă prezentare, în cadrul întâlnirii de la sediul partidului, toți candidații prezenți au primit carnetele de partid care demonstrează că sunt membri ai PP-DD.

"Suntem hotărâți să tăiem picioarele scurte ale minciunilor pe care le trăim de 22 de ani. Suntem hotărâți să schimbăm destinele românilor deoarece, principiile democrației au fost de prea multe ori încălcate în toți acești ani", a spus președintele Organizației Județene a PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu.

El a mai precizat că partidul pe care îl reprezintă are soluții pertinente, platforma-program a PP-DD urmând să fie prezentată într-o viitoare conferință de presă.

În cadrul discuțiilor, cei mai mulți dintre candidați au ținut să precizeze că au fost foarte bine primiți în echipa PP-DD de la Constanța.

"Am găsit aici, o echipă dornică de muncă, am găsit o atmosferă prietenoasă. Mă simt ca într-o familie", a spus deputatul Maria Stavrositu, candidat pe Colegiul 4 Senat.

Ea a mai ținut să precizeze vizavi de situația în care se află, respectiv, a contestării candidaturii, că are dovada că există oameni care se tem de ea.

"Am fost citată la Tribunal unde am întâmpinat o situație cel puțin bizară. Cu greu am reușit să ajung atât eu cât și avocata mea în sala de judecată la timp. Aproape că am fost obstrucționată. Toate aceste încercări de a mă opri să candidez demon-strează că acești iepuri sunt foarte fricoși și se tem de candidatura mea", a spus Maria Stavrositu. 

La rândul lui, fostul primar de la Ovidiu, Dumitru Bocai, a ținut să spună că se simte foarte onorat că a fost primit în acest partid după ce a plecat din PDL. 

Una peste alta, în mare parte candidații au spus că se simt mândri că fac parte din PP-DD, un partid pe care ei îl consideră că dă speranță românilor în viitor. Printre altele, ei au mai adăugat că sunt siguri că echipa de la Constanța va face o figură frumoasă la alegerile parlamentare.

"Ne-am propus ca în județul Constanța să luăm 20 %", a spus președintele PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu.



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
D D
3 noiembrie 2012
pt fraieri

Hai ca v-am luat banii prostilor. O sa luati si voi un 5%. Nu mai visati la cai verzi pe pereti. Spune-ti merci ca va vede lumea si pe voi in doua trei poze. Va pup pe portofel.

Tolea
3 noiembrie 2012
Bine domnu' Dan

Stavrosita pentru noi este Magda Ciumac 2. Ca sa nu le confundam ii vom spune de-cum Stavrositei Magda Ciomag!

bobo
3 noiembrie 2012
daca aveti probleme cu credibilitatea

chemati-l pe tolea sa va bage intr-un tomberon,....... asta ajuta la notorietate....( surse) voi sunteti tiganii lui dan diaconescu.......

PPDD
3 noiembrie 2012
pt Bobo

PPDD-ul reprezinta tiganii?? Pai atunci voteaza-l pe Madalin Voicu de la PSD sau Chiru de la PDL!! si uite-asa ai scapat de tigani!

cioclu_rosu1
3 noiembrie 2012
BILIARD POLITIC inițiat de Gigich&Co

2. Florea tatăl și candidata Florea (PRM) Biliard politic bila PRTOCALIE (Gigichi&Co,) instruiește bila ROȘIE (Florea PRM-2,15) să îl facă pe jandarmul de la paza TRIBUNALULUI CONSTANȚA să impiedice intrarea d-nei deputat Maria Stavrositu (PPDD) care trebuia să depună o contestație la "CONTESTAȚIA" împotriva candidaturii doamnei deputat Stavrositu de unul numit Grasu *(PPPS)... Vestea bună este că manevra "jandarmului care face politică"nu a reușit iar d-na deputat M.Stavrositu a depus respectiva contestație... Manevra își are izvorul în înțelegerea transpartinică dintre Gigichi&Co și Florea - PRM

cioclu_rosu1
3 noiembrie 2012
"Bîrfa din oraș"

"Ăla mic și negru de la PDL trimite bani cu sacoșa"(titlu) articol din "Liderul de opinie" (citez :) "Nici nu a început bine campania electorală și au început "atacurile" la candidați. Cea "atacată" este Maria Stavrositu, candidată din partea PPDD pe Colegiul 4 Senat, candidatura ei fiind contestată la Tribunalul Constanța. Motivul, cel puțin aparent? Actuala deputată nu.."etc .

Cetatean
5 noiembrie 2012
Magda circareasa

Ce cauta d-na Stavrositu la acea masa? A gresit sediul partidului? Ea este infocata PDL-ista. Sau a venit sa popeasca si cativa PPDD-isti, asa cuma facut cu oameni de valoasre din PDL. Bucurati-va PPDD-isti, veti avea circ pe saturate ;i pe gratis!

Părerologul de Constanța
9 noiembrie 2012
Candidații PP DD ,transfugi politici ,măscărici în slujba Păcăliciului-șef Dan Incredibilicescu...

Apropo de PP DD și candidații săi...Oportuniștii și fripturiștii,mitomanii și șantajiștii,triști necunoscuți sau cu o oarecare notoritate... sunt adevărații candidați ai senzaționalului partid...după chipul și asemănarea tătânelui știrb...numai așa ar putea măscăriciul național Dan Senzaționalicescu să cumpere pentru poporul pe care se sprijină din greu și ..."la greu"...câte un combinat...pe ici,pe colea...iar pentru el,câte un elicopter,submarin sau alte minuni...Totala lipsă de seriozitate și substanță a acestui partid, PP DD, nesancționată de legile strâmbe care ne guvernează, oportunismul ridicat la rang de politică populară,au creat posibilitatea unor bufoni locali de a candida...cu oarecare șanse de succes... astfel,au apărut peste noapte o serie întreagă de candidați,de genul lui Gigel Frone...care,culmea, au și șanse de a accede în Parlamentul României...chiar dacă nu îl vor cuceri cu totul...deocamdată se împiedică prin consiliile locale...mestecă vorbele și ideile,că,deh... sunt reprezentanții și emanația poporului... Diferența este că Gigel Frone, cel veritabil...mai și cântă, sărmanul... fără a emite pretenții de absolvent de conservator... dincolo de aspectul său, care stârnește zâmbete răutăcioase...din partea celor "frumoși și deștepți"...pe când,aceste caricaturi,lansate pe post de candidați... acești Gigei și Gigele,pe care se sprijină șmenarul șef, Dan Senzaționalicescu, îngroașă caricatura acestui partid la cote nebănuite ! Lansați din rândul "oamenilor muncii", sau scuipați din alte partide ,cu pretenții de pseudopoliticieni,s-au adunat aici,să spargă parlamentul prin viitoarea lor jalnică prestație...și să ne spargă și pe noi "la dinți"...să ne săturăm odată pentru întotdeauna de partidele cu doctrine cizmărești... vă mai amintiți de cizmarul de tristă amintire...emanație a poporului...cu poporul...pentru popor...?! Râsu' plânsu' PP DD ul ăsta cu toată gașca lui de caricaturi...părerea mea...

ppdd
13 noiembrie 2012
ppdd

unde sunt oamenii cu care am pornit la drum.ce cauta bocai nu a castigat primar opune de parlamentar.eu nu mai votez cu ppdd din cauza aceasta.

cioclu_rosu1
17 noiembrie 2012
"suntem o natie de blatisti"

PDL-Blaga &PSD-Ilie Sârbu Banias fostul președinte PDL- Constanța a pierdut alegerile la președenție și a venit un "ospătar" cu "facultate" din Eforie care a pierdut și alegerile din Eforie la primăria din Eforie… și "acum" și alegerile la primăria din Constanța…prefer s-o aleg pe d-na Stavrositu Maria pe care au "lucrat-o ambii"!!!

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5002 secunde