Partidul Conservator este pregătit pentru retragerea din Parlament

224
Partidul Conservator este pregătit să se retragă imediat din Parlament alături de celelalte formațiuni din Opoziție, odată ce această decizie va fi luată în cadrul USL, a anunțat președintele conservatorilor, Daniel Constantin.

"Criza politică majoră pe care o traversează România astăzi este generată de Guvern, iar demisia Opoziției din Parlament va genera o criză fără precedent în România. Românii au nevoie să-și curețe clasa politică în cel mai democratic mod cu putință, și anume prin intermediul alegerilor anticipate", a declarat liderul PC într-un comunicat transmis de Biroul de presă al partidului.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a anunțat luni, după sesiunea parlamentară extraordinară, că senatorii și deputații liberali își manifestă dorința și disponibilitatea de a se retrage din Parlament. În acest fel liberalii încearcă să forțeze declanșarea alegerilor anticipate. Antonescu a precizat însă că nu a fost luată o decizie fermă în acest sens deoarece liberalii fac parte dintr-o alianță politică și trebuie să discute cu partenerii de la PSD și PC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4481 secunde