Parteneriatul româno-american, promovat la Prefectura Constanța

182
Parteneriatul româno-american, promovat la Prefectura Constanța - prefecturavizitaamericani-1500209499.jpg

Articole de la același autor

O delegație militară mixtă româno - americană, formată din specialiști în Afaceri Civile SUA și specialiști în cooperare civili - militari de la Batalionul 1 CIMIC al Statului Major al Forțelor Terestre, a fost primită, recent, de prefectul județului Constanța, Ioan Albu, alături de subprefecții Mustafa Levent Accoium și Dumitru Jeacă. 


În cadrul întrevederii, prefectul Ioan Albu a făcut o scurtă prezentare a județului și a principalelor proiecte și obiective aflate în curs de dezvoltare, ținând cont de poziția strategică reprezentată de ieșirea la Marea Neagră. 


La rândul lor, oaspeții americani au declarat că se află pentru prima oară în Constanța și și-au exprimat disponibilitatea în derularea unor proiecte pe plan local. 


Vizita delegației a avut un caracter de informare și documentare și drept scop promovarea parteneriatului româno - american. 
Potrivit reprezentanților Prefecturii Constanța, vizita americanilor s-a desfășurat în cadrul exercițiului multinațional Saber Guardian 2017 (SG17). 


Exercițiul multinațional Saber Guardian 2017 este planificat de Comandamentul Forțelor Armate ale SUA din Europa și condus de Forțele Armate ale SUA din Europa. Exercițiul se desfășoară în perioada 8 - 22 iulie, fiind organizat anual începând din 2013 până în prezent, prin rotație, pe teritoriile naționale ale Bulgariei, României și Ungariei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4227 secunde