Parlamentarii Pro România vor vota moțiunea de cenzură

244
Parlamentarii Pro România vor vota moțiunea de cenzură - ponta-1597086823.jpg

Articole de la același autor

Parlamentarii Pro România vor vota moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Orban, a decis luni Delegația permanentă a partidului.

"Nu a fost niciodată un haos mai mare ca acum. Situația a scăpat de sub control pentru că nu s-au luat la timp măsurile potrivite. În martie, Guvernul visa anticipate și spunea că nu există riscuri epidemice. Mai apoi, când era deja prea târziu, a venit cu măsuri dure care au distrus economia și așa șubrezită și care au îngenunchiat companiile autohtone. Nu au venit cu soluții pentru școală, pentru sănătate, pentru economie, nu și-au recunoscut incapacitatea de a gestiona o asemenea criză, au refuzat să asculte de specialiști și continuă să trăiască într-o lume în care procentele electorale și alegerile sunt prioritare, indiferent de riscuri. România este astăzi mai rău decât la începutul pandemiei, Guvernul Orban poartă această vină și trebuie să plece", a declarat Victor Ponta.

Reamintim că, în 30 iulie, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că social-democrații au decis depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban în luna august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3697 secunde