Parlamentarii de la AUR Constanţa se opun vânzării acţiunilor companiilor de stat

242
Parlamentarii de la AUR Constanţa se opun vânzării acţiunilor companiilor de stat - aur-1613155187.jpg

Articole de la același autor

Organizația Județeană a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condamnă inițierea proiectului de lege care abrogă Legea ce interzicea vânzarea activelor companiilor de stat din România, respectiv nr. 173 din 13 august 2020. Printre aceste companii de stat se numără și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile sau Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

În acest context, parlamentarii constănţeni de la AUR, Sorin Cristian Mateescu și Dumitru Viorel Focșa vor fi prezenți la protestul organizat de Asociația „Patriot”, eveniment ce va avea loc în faţa Prefecturii Constanţa, sâmbătă, 13 februarie, de la ora 11.00.

„Este un apel nu doar pentru patrioți, ci unul în mod special pentru constănțeni! Pentru lucrătorii portuari, pentru antreprenorii locali, pentru economia constănțeană! Portul Constanța este plămânul economic al României și nu avem voie să acceptăm să fim călcați în picioare la noi acasă! Ne vedem sâmbătă la Instituția Prefectului pentru a transmite Guvernului un mesaj: Portul Constanța NU este de vânzare!” a transmis Alexandru Simion, președintele Asociației „Patriot”.

Protestul inițiat de Asociația Patriot din Constanța este autorizat de Primăria Municipiului Constanța și va fi organizat în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 07 Februarie 2021
Stire din Economie : Economia pe scurt
Miercuri, 03 Februarie 2021
Stire din Economie : Evoluții financiare
Pagina a fost generata in 0.3995 secunde